kaaan079 Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #11 GucukBey dedi: Yapay zeka özellikleri S24 serisinede gelecektir. S25u fiyatı çok uzun sürmez biraz da olsa iner zamanla. Yurt dışı alacağın için tam fiyatlarını bilmiyorum ama yurt dışı alıyorsan bari almışken en güncelini alırsan daha uzun ömürlü olacaktır. Genişletmek için tıkla... S24 Ultranın kasası daha hoşuma gidiyordu o yüzden arada kaldım.
GucukBey dedi: Yapay zeka özellikleri S24 serisinede gelecektir. S25u fiyatı çok uzun sürmez biraz da olsa iner zamanla. Yurt dışı alacağın için tam fiyatlarını bilmiyorum ama yurt dışı alıyorsan bari almışken en güncelini alırsan daha uzun ömürlü olacaktır. Genişletmek için tıkla... S24 Ultranın kasası daha hoşuma gidiyordu o yüzden arada kaldım.
GucukBey Hectopat Android Ustası Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #12 kaaan079 dedi: S24 Ultranın kasası daha hoşuma gidiyordu o yüzden arada kaldım. Genişletmek için tıkla... Evet tasarım konusunda daha premium duruyor ama sırf tasarım için işlemci, batarya ve diğer taraflardaki ufak farklar gözardı edilmemeli bence.
kaaan079 dedi: S24 Ultranın kasası daha hoşuma gidiyordu o yüzden arada kaldım. Genişletmek için tıkla... Evet tasarım konusunda daha premium duruyor ama sırf tasarım için işlemci, batarya ve diğer taraflardaki ufak farklar gözardı edilmemeli bence.
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.653 Makaleler 66 7 Şubat 2025 #13 Tamamen sana kalmış. Şahsen S24 Ultra alırdım. Tasarımı daha güzel gözüküyor bence.
kaaan079 Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #14 GucukBey dedi: Evet tasarım konusunda daha premium duruyor ama sırf tasarım için işlemci, batarya ve diğer taraflardaki ufak farklar göz ardı edilmemeli bence. Genişletmek için tıkla... Yani çok da fark yok S24 Ultra alacağım.
GucukBey dedi: Evet tasarım konusunda daha premium duruyor ama sırf tasarım için işlemci, batarya ve diğer taraflardaki ufak farklar göz ardı edilmemeli bence. Genişletmek için tıkla... Yani çok da fark yok S24 Ultra alacağım.