S24 Ultra vs S25 Ultra

Taha Doğan1

Picopat
Daha fazla  
İki telefondan birini yurt dışı alacağım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Aradaki farka değer mi?

S24 Ultra 12/256 GB: 31.500₺
S25 Ultra 12/256 GB: 36.000₺

Son düzenleyen: Moderatör:
Arada ki fark fazla değil, zaten işlemci ve 1 sene güncel olması harici bariz bir fark yok. Alabiliyorsan güncel olanı almak daha iyi. Tasarımsal olarak bakarsak S24 ultra bana göre çok iyi. Senin kararın.

S25 ultra alabilirsin o zaman.
Bazı gerilemeler var diye söylentiler var hocam. Onun hakkında düşünceniz nedir?

Cpid aktifmi S25 için bilmiyorum onu da iyi araştır bildiğim kadarıyla S24 için açılmamıştı almadan önce telefoncundan bilgi almayı unutma.
Aktif değil. Gelirse yaptırılabilir. Ama 8 ay kullanıp tekalan 4 ay çift telefon da gezebilirim. Açılış açılmaması kesin değil ama 2-3 yıla açıldığını varsayarsak kullanılabilir

Cpid aktifmi S25 için bilmiyorum onu da iyi araştır bildiğim kadarıyla S24 için açılmamıştı almadan önce telefoncundan bilgi almayı unutma.
Bazı gerilemeler var diye söylentiler var hocam. Onun hakkında düşünceniz nedir?

Aktif değil. Gelirse yaptırılabilir. Ama 8 ay kullanıp tekalan 4 ay çift telefon da gezebilirim. Açılış açılmaması kesin değil ama 2-3 yıla açıldığını varsayarsak kullanılabilir
Kayıtlar hala açılmadı maalesef, açılacak mı belli de değil. Kalemin bluetooth özelliğini kaldırmışlar bu modelde, en belirgin fark olarak bu var. Diğer özellikler aynı işlemci harici fark yok desek yeridir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı