S24 Ultra vs Xiaomi 14T Pro

Weeeii

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar. Yakın zamanda elimdeki iPhone 13'ü değiştirmeyi düşünüyorum. Android seven birisi olarak Android'e geçeceğim ve S24 Ultra ile Xiaomi 14T Pro arasında kaldım.

Forumlardan gördüğüme göre performans olarak insanlar 14T Pro'yu kamerası olsun performansı olsun, gerçekten fazla övüyor.

Ben de telefonu değiştirmek istediğimde aklıma ilk gelen telefon S24 Ultra oldu. Ekran, işlemci, kamera ve kalem gibi sebeplerle uzun zamandır istediğim bir telefon.

Sonuca gelirsek; oyun oynayan, sık sık fotoğraf/video çeken ve telefonu uzun zaman boyunca kullanan biri olarak bana hangisini önerirsiniz?

Selam dostlar. Yakın zamanda elimdeki iPhone 13'ü değiştirmeyi düşünüyorum. Android seven birisi olarak Android'e geçeceğim ve S24 Ultra ile Xiaomi 14T Pro arasında kaldım.

Forumlardan gördüğüme göre performans olarak insanlar 14T Pro'yu kamerası olsun performansı olsun, gerçekten fazla övüyor.

Ben de telefonu değiştirmek istediğimde aklıma ilk gelen telefon S24 Ultra oldu. Ekran, işlemci, kamera ve kalem gibi sebeplerle uzun zamandır istediğim bir telefon.

Sonuca gelirsek; oyun oynayan, sık sık fotoğraf/video çeken ve telefonu uzun zaman boyunca kullanan biri olarak bana hangisini önerirsiniz?
S24 Ultra.

Bu karşılaştırma at mı alayım eşek mi gibi bir şey olmuş. S24 Ultra'nın dengi mi 14 Ultra'dır.

S24 Ultra her yönden daha iyi, ayrıca sırf yazılım nedeniyle Samsung tercih edilir.

Hocam yurt dışından alacağım, IMEI kayıt gibi durumlarda sıkıntı çıkar mı?

Evet çıkar. S24 Ultra'ya server kaydı yapılıyor. Kendiniz 34 ile başlayan bir IMEI numarası ve kayıt ücreti ile telefoncuya gidiyorsunuz.

Kayıt ücreti pahalıdır ortalama 10-14 bin arası. En önemli konu ise server kaydını sürekli yapamıyorsunuz yılın belli aylarında ya açılıyor ya da açılmıyor.

S24 ultra daha iyi bir cihaz. Ama yurt dışı alacağından dolayı server kayıtları kapalı şuanda, ileride açılabilir açılmayadabilir. Alırsan 4+4 ay kullanıp kalan 4 ay da yedek telefonla arama, sms, internet paylaşımı yapabilirsin server kayıtsız kullanacaksan. Xiaomilerde server kayıt açık. Yurt dışı cihaz istemiyorsan TR garantili bir cihaz alacaksın, sana kalmış.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı