Moneymoon
Hectopat
- Makaleler
- 3
Daha fazla
Samsung çok uzun zamandır bu şekilde kullanıcılarına ve marka sevicilerine (fanboy) karşın yani yeni bir süreç değil ilk defa görmüyoruz bunu maalesef (en azından 7 yıl sistem güncellemesi sözü veriyorlar iPhone 6S ve Galaxy S6'nın güncel kalma süresine baktığımızda bir rezalet çıkıyor yine aradaki mesafeyi kapadılar bile geçmişe kıyasla) ancak eğer donanımın kendisinden memnunsanız bence geçiş yapmayın, ha ben olsaydım başta Galaxy S24 Ultra'yı almazdım evet enfes bir cihaz ancak kullanılabiliritesi bir cep telefonundan ziyade cep bilgisayarı seviyesinde, ben şahsen 23 Ultra'yı genellikle cebimde bile taşımıyorum kullanırken çoğu zaman yan yatırıp kullanıyorum aramalarımı eğer 10-15 dakikayı geçecekse kolum ağrıdığından hoparlörde yapıyorum devasa bir cihaz hem ağırlık hemde ebat olarak biliyorum S24 Ultra biraz daha işleri en azından insani seviyeye taşıyor Titanyum malzemeyle. Eğer ekosistem olarakta Samsung'a göre hareket ettiyseniz kalın (veya S25'lere geçiş yapabilirsiniz ama S24 Ultra daha mantıklı, durun derim marka bir şekilde o güncellemeye er ya da geç sunacak).Hocam aslında sıfır denilebilir. 10 günlüktü aldığım da, iPhone 15'in üzerine 12K ödeyerek almıştım. Vallahi düşüncelerimiz çok benzer fakat ben One UI 7 güncellemesine değil de Samsung'un umursamaz hareketlerine tav oldum diyebilirim. Şu an Samsung eko sistemine göre hareket ediyorum ama bilemedim.