S24 Ultra'yı satıp S23 almak

fiqt

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Arkadaşlar S24Ultra aldım bir anlık hevesle telefon çok çok güzel ona bir lafım yok ama tasarımı hiç hoşuma gitmiyor kocaman bir telefon taşıyorum, şık ve küçük telefonlar çok daha hoşuma gidiyor. Babamın iPhone 13'ünü deniyorum çok güzel geliyor şıklığı olsun, sosyal medyada tek elle gezmenin rahatlığı olsun.

S24 Ultra çok abartı geliyor özellikleri falan, çok tamam çok güzel ama işime yaramıyor, 100X Zoom falan o kadar gereksiz geliyor ki bana. Tabii profesyonel olan adam kullanır ona bir şey diyemem ama ben normal sosyal medya kullanıcısıyım. Bunu satıp S23 alsam mantıklı olur mu hem bana da para kalmış olur.

S23'ün tasarımı hafifliği o kadar hoşuma gidiyor ki keşke aynı o şekil küçük ve hafif yapmaya devam etseydi çok güzel olurdu öbür telefonlara hiç bakmayacağım bile tasarımları hiç hoşuma gitmiyor tüm telefonlara baktım alışveriş merkezlerinde ancak Samsung ve iPhone dışın da satılan telefonların hissiyatı bana berbat geldi. S23 önermezseniz iPhone 15e geçeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
S25 serisini bekle. S23 veya ıphone 15 geçme.

Bende sizinle aynı fikirdeyim ama bunu satın almadan önce inceleyerek keşfettim. Bunun için 24 plus tercih etmiştim. 25 serisini bekleyip serinin aile üyelerini mağazalarda deneyimleyerek bir seçim yapabilirsiniz. s25 serisinden hoşunuza giden bir model olmazsa ozaman dediğiniz gibi diğer seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

S24 ultra hocam adi üstünde note serisi yerine gecti bu model alirken düşünmen gerekirdi boyutunu. Ben de kullaniyorum aşırı memnunum valla boyutu da sorun degil benim için ve tasarımını da cok seviyorum tabi bu şahsı fikrim. Köşeleri keskin oldugu için elde kilifsiz tutmak da zor acikcasi. Bu arada ben olsam bekler S25 alirdim.

S25 serisini bekle. S23 veya ıphone 15 geçme.

Aynen öyle.

S25 serisini bekleyemezsen veya o seriye bütçe yetmeyecekse S24+ öneririm. iPhone 15e hayatta geçilmez zaten.
Hocam adam ultraya büyük demis senin önerin s24+ mi cidden

Hocam adam ultraya büyük demis senin önerin S24+ mi cidden

S24U köşeli-daha kalın(8,7mm)-6,8INÇ-232 gram. S24+ ise çok çok bariz şekilde daha hafif(194gram), ince(7,7mm), kompakt ve 6,7inç.
S24U ile S24+'ı ergonomi olarak bir tutmak doğru değil. İlla 6,1 6, 2 inç civarı telefon istiyorsada S24 almalı ama S24+ kesinlikle S24U kıyasla gerçekten farkediyor ergonomide.

S25 serisini bekle. S23 veya iPhone 15 geçme.

Hocam S25 serisini bekleyeceğim ve haklısınız umarım S23 gibi biraz küçük ve hafif olur yani S23ü elime aldım bir de iPhone 16ıyı yani S23 çok daha güzel hissettiriyor telefonları kılıfsız kullanan biri olduğum için buna çok önem veriyorum. Cidden Samsung'un tasarım konusunda IPhone'ye yaklaştığı modellerden biri s23.

Bu arada S24+ modelini ben nedense hiç görmedim AVM'lerde.

S25 serisini bekleyemezsen veya o seriye bütçe yetmeyecekse S24+ öneririm. iPhone 15e hayatta geçilmez zaten.

iPhone 15e neden geçilmez hocam 16dıda var aslında geçilebilecek ama 60hz olması çok sıkıntı gerçi.

Senin ilacın SE 4. Bende bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…