S24 ve S24+ arasındaki 10 bin TL fiyat farkına değer mi?

Bütçe
40k
Daha fazla  
S25 serisini bekliyordum fakat beklediğimden pahalı geldi. S24+ düşünüyordum fakat S24 ile arasında 10k fiyat farkı var. Bu fiyat farkını neden vermeliyim ya da neden vermemeliyim? Cevaplarınızı önemsiyorum.

Büyük ekran büyük batarya 2K ekran gibi özellikler sizin için önemli ise verilir fakat bunlar çok önemli bir kriter değil ise S24 de gayet işinizi görecektir ayrıca S25 serisi daha çok yeni olduğu için fiyatları yüksek 2-3 ay beklerseniz düşecektir.
1 aydır s25 bekliyorum daha da beklemeye niyetim yok aslında. Evet büyük ekran önemli fakat kullandıkça alışabilirim gibi. Daha net farklılıklar var mı acaba?

S24 4000mAh. S24+ 4900mAh. Ben Plus olanını kullanıyorum 1 senedir. Gayet memnunum. Hatta aşırı memnunum. Eğer bütçe sıkıntı değilse bence kesinlikle değer.

Yani hocam bunun dışında bildiğim çok bir fark yok hızlı şarj da S24+ 45W iken S24 25W bir de sanırım S24 8 GB RAM S24+ 12 bu da uzun vadede fark edebilir.
Evet bir de RAM kısmı var unutmuşum. 12GB RAM seni daha uzun süre idare eder.

S24 4000mAh. S24+ 4900mAh. Ben Plus olanını kullanıyorum 1 senedir. Gayet memnunum. Hatta aşırı memnunum. Eğer bütçe sıkıntı değilse bence kesinlikle değer.

Evet bir de RAM kısmı var unutmuşum. 12GB RAM seni daha uzun süre idare eder.
Bu bilgileri hafızama aldım şimdi asıl soru bu özellikler için 10k ekstra bütçe ayırmak mantıklı mı ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı