S24 veya S24+ hala alınır mı?

14T Seçeneklerim arasındaydı ama Xiaomi kullanmaktan sıkıldım biraz Samsunga dönmek istedim Mediatek ile geliyor 14T Pro S24FE alınır mı peki fiyatı da makul şuan?
Snapdragondan şaşma, stabil ve verimlilik istiyorsan. O yüzden Ya S23 ultra veyahut S24 ultra.

Bence 14 t pro yerine Mi 14 olsa daha güzel olur.
Yeni nesil Exynoslar eskisi kadar stabilite sorunu yaşamıyor diyorlar ama dediğiniz gibi SD candır.

S24FE nasıldır hocam görüşünüz var mı F/P gibi çok az kısmışlar biyerlerden.

S24 Fe bataryası 5000 olmamasına rağmen ağır ve tasarımı berbat bir telefon. S23 fe yi aratmayacak diye düşünüyorum.

Hocam kaç saat ekran süresi alıyorsunuz? Ve hangi ekran ayarlarında? Ben QHD çözünürlükte, 120Hz yenileme hızında ortalama 4-5 saat alıyorum. Eğer video izlersem daha çok gidiyor tabi 10 saat vb. Aktif kullandığımda sıkıntı yok ama kullanmıyorken telefonu boşta şarjım daha fazla gidiyor. Mesela dün akşam şarja taktım ve şuan yüzde 20'lerde, sadece 3 saat ekran süresi ile.

Sizin bütçeniz tam olarak ney, belirtin size güzel bir Samsung önerelim. En fazla kaça çıkarsınız. Yoksa S25 i bekleyecekmisiniz.

S24 Fe bataryası 5000 olmamasına rağmen ağır ve tasarımı berbat bir telefon. S23 fe yi aratmayacak diye düşünüyorum.
Önceden S24 fe ile ilgili bir yorum yazmıştım, bulursam atayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…