S24 veya S24+ hala alınır mı?

S24FE nasıldır hocam görüşünüz var mı F/P gibi çok az kısmışlar biyerlerden.
FE serisini severim, hanımda 21FE var ve hala çok memnun şekilde kullanıyor. Değiştirelim dedim istemedi öyle düşünün Ama 24FE konusunda biraz beklemekte fayda var bence iyice bir incelemeler çıksın. İşlemci ve ekran olarak S24 ve S24+'tan eksik yanı olmayacağı belli oldu. Samsung bir şeyleri doğru yapmak için uğraşıyor belli ki. Birkaç aylık güncel hangi telefonu alsanız mutlu olacaksınız zaten.
Yüzde 80'e kadar şarj şeklinde kullanıyorum aldığımdan beri. 5 saatin altına hiç düşmedi. Günlük kullanımda QHD kullanmıyorum ben onun kesin etkisi vardır ancak işle ilgili bazı dosyalara bakmam gerektiği zaman açıyorum. Bir tüyo vereyim, 6.1 güncellemesi ve özellikle Eylül güvenlik güncellemesi geldikten sonra bir anda pil tükenmeye başladı, 2-3 gün o şekilde kullandım fırlatacaktım telefonu.

Çözüm: Recovery moda girip wipe cache yapacaksınız (girmiyorsa telefonu herhangi bir usb ile herhangi bir bilgisayara bağlayıp deneyin), wipe cache sonrası ANINDA düzeldi. Yani son bahsettiğiniz şey Eylül güvenlik güncellemesinden sonra olan bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…