S24+ vs magic 6 Pro

ConnprRk800

Femtopat
Daha fazla  
Magic 6 Pro 50bin TL. S24+ 45bin TL. 7-8 sene kullanacağım. Hangisi beni daha uzun götürür? Taraf tutmadan cevap verirseniz sevinirim çünkü benim gelecek 7 senemi belirleyecek karar olacak.

Androidde Samsung en alınabilecek markadır.

Hocam yani ben o tayfa gelmeden diyeyim. Bak ben Apple'cıyımdır ancak Samsungdanda anlarım. ve sana şunu söyelebilirim piyasada iki firma vardır 1.Apple 2.Samsung'dur Samsung androidin en stabil işletim sistemine sahiptir. ve Aldıktan 10 gün sonra gelen güncelemeyle kasma donma yapmaz. S24Plus'ı alın geçin yoksa çok pişman olursunuz çünkü samsung dışındaki bütün andoridlerin kamerası ve işlemcisi resmen sürünüyor. telefonlar 10 gün sonra kasıyor resmen kendini zor açıyor.

o sebepten S24Plus alın geçin çok memnun kalacaksınız inanın bana

eğer iphone düşünürseniz ki tavsiyem İPhone'dur 14 Plus alabilirsiniz.

ama diyorsanız yok ben İOS Almam ki bence alın
bu durumda tercihiniz kesinlikle Samsung olmalıdır
S24Plus da güzel bir tercihdir

ayrıca magic adı verilen telefon seni değil 7 sene 1 sene götürürse helal olsun.

Ama bence İPhone alın çünkü apple en kaliteli markadır

Hocam bende iPhone cihaz kullaniyorum ama 14 plus ile s24 plusu karsilastirmam bile kusura bakmayin.

Magic 6 Pro'ya lafim yok ama S24 Plus daha uzun sure goturur.

S24 Plus bariz şekilde daha uzun ömürlü. 7 yıllık güncelleme garantisi bile kanıtı.

Hocam bilemedim Snapdragon 8gen3, 5600MAH batarya falan YouTube'deki testlerde S24 ultradan bile iyi sonuçları var. 56bin bandından 49a düşmüşken alınır mı diye düşündüm. Yoksa her şekil Samsung benim için en iyi Android'dir.

Android'de Samsung en alınabilecek markadır.

Kesinlikle katılıyorum.

Hocam aslında IPhone'da baktım ama şu ana kadar hep Android kullandım, hem alıştığım arayüz hem de 14 plusında fiyatındakilere kıyasla çok geri özellikte kalmasından dolayı iPhone vazgeçtim. Ancak Ülkemize özel fiyatlandırma olursa Apple için sıcak bakabilirim yine de teşekkürler.

Hocam android de karar kılmışsınız sorun yok S24 Plus sizi çok memnun eder
Bakın youtube'da daki testlere kanmayın Samsung Snapdragonu kendisine özel ürettiriyor artık
Galaxy AI Gibi üstün bir yapay zeka varken
Magic gibi 2 ay sonra kasacak bir telefonla kıyaslama yapmayın

hocam bakın çok pişman olursunuz paranıza yazık günah
Samsungu alın kafanız rahat olsun
yav ben çok android telefon kutu açılışı felan gördüm
abi geçen xiaomi 14 ultra telefon 1 ay önce çıkmış kutu açıldıktan 10 dakika sonra telefon bir dakikalığına donuyor
sakın bulaşma

ki benim tavsiyem Hala daha İPhone alman yönünde İOS Bir başka güzel çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…