S24+ vs magic 6 Pro

Honor da dahil mi ambargoya emin misiniz?
S24+ daha mantikli aradaki fiyat farkini da dusunurseniz. One UI amiral gemilerinde guzel calisiyor.

Açıkçası magic 6Pro'nun dengi S24Ultra zaten, ambargo yoksa magic 6Pro fiyatı uygun.

Magic 6 Pro 50bin TL. S24+ 45bin TL. 7-8 sene kullanacağım. Hangisi beni daha uzun götürür? Taraf tutmadan cevap verirseniz sevinirim çünkü benim gelecek 7 senemi belirleyecek karar olacak.

ZTE nubia mı dediğiniz TR de satışı yok galiba yurrtdışı mı alacaksınız.Pardon honormuş.

Açıkçası magic 6Pro'nun dengi S24Ultra zaten, ambargo yoksa magic 6Pro fiyatı uygun.

Dengi S24 Ultra derken Allah aşkına inanamıyorum sizlere Honor'un telefonunu nasıl olurda Samsung ile karşılaştırıyorsunuz anlamıyorum. Honor dediğiniz Cihazlarda ne Düzgün işletim sistemi var ne işlemci ne kamera S24 Gibi bir canavarla karşılaştırdığınız cihaz En basit oyunlarda bile FPS düşmesi yemekte ekran desen 2017 de çıkan J7'nin ekranı daha net işletim sistemi desen Allah'a Emanet. Daha telefon kutudan çıktıktan 10 dakika sonra kasmaya başlıyor
Yapmayın abi yaptığınız saçma sapan öneriler yüzünden insanlar alıyor bunları 1 ay sonra forumda telefon donuyor diye konu açıyor Paralarına yazık günah gerçekten…

Hocam sen arkadaşı dinleme S24 Al geç
Piyasada
1. Apple 2. Samsung
Bu ikisi dışında marka almayın

Android telefonda Samsung dışında alınabilecek marka olduğunu düşünmüyorum.

Gülücük atan arkadaş honorun klavyesini yapmaya bile üşendikleri için Google play storedeki bitane uygulamayı kullanıyor Haberin varmı?

@estedha2 fanboyluk yapmayı bırakıp tarafsız mantıklı yorum yaparsan daha uygun yönlendirirsin insanları.
Abi ne fanboyluğu ben Apple cıyım ama Samsungdanda anlarım Diyorum ki Adamlar bak Honoru yapan adamlar üşendikleri için telefona klavye Bak (Klavye) Yapmamışlar google play storedeki uygulamayı kullanıyor telefon.

Android alınacaksa Samsung dan başka marka alınmaz
Android zorunlu değilse iphone al geç

Magic 6Pro'nun işlemcisi ve kamerası üst seviye senin anlayacağın dilde Apple'dan daha iyi, kasma donma olacağını nasıl iddia edebiliyorsun, sen bu telefonun donanımını inceledin mi, bence ezbere yorum yapıyorsun, yazılım konusunda sorun yaşayan duymadım, Google ambargosu var mı emin değilim, marka değeri Samsung'un daha iyi ve evet bu telefonun dengi S24Ultra.

Gülücük atan arkadaş honorun klavyesini yapmaya bile üşendikleri için Google play storedeki bitane uygulamayı kullanıyor Haberin varmı?
Profiline mesaj biraktim ona bakmani oneriyorum. O dedigin Klavye microsoft swift falan mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…