S24+ vs magic 6 Pro

Dediğiniz Honor telefon 1 ay sonra kasacak donacak bir telefon; ne yapay zeka var, ne kamera var, ne işlemci. Ayrıca Honor gibi bir telefonu savunup IPhone'a çamur atmanız ve S24'u ile rakip demeniz. Çok üzücü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğiniz Honor telefon 1 ay sonra kasacak donacak bir telefon; ne yapay zeka var, ne kamera var, ne işlemci. Ayrıca Honor gibi bir telefonu savunup IPhone'a çamur atmanız ve S24'u ile rakip demeniz. Çok üzücü.
Ezbere yorumdan haric bir yazi goremiyorum burada.

Profiline mesaj biraktim ona bakmani oneriyorum. O dedigin Klavye Microsoft Swift falan mi?

Siz şaka olmalısınız savunduğunuz Telefon 2 Ay sonra kasıyor hayır anlamıyorum kağıttaki testlere hala inanacak kadar geri mi kaldınız teknoloji işinden… S24 Ultra dediğin cihaz Honor'la karşılaştırma yapılamayacak kadar yuksek bir potansiyelde iPhone ise Dünyanın en iyi işletim sistemine sahip 7 sene önceki telefonu bile kasmıyor sen git al eline 7 sene önceki Honor'u telefon kendini açamaz… Gidin alın Honor Xiaomi gibi dandik telefonları 2 ay sonra forumda konu açın kamera niye yerlerde Telefon niye kasıyor niye Minecraft da donuyor diye açın konu

S24 sorunlu falan değil.

Hocam bence iPhone alın hepsinden çok daha iyi.

Forumda kullanıp yakınanlar yalancı o zaman çekmediğini söyleyenler.

Cidden Apple fan boylarını ve Android fan boylarını anlamıyorum neyin kafasını yaşıyorlar eskiden Apple fan boyları sorundu şu an Android fan boyları son hız geliyor ikisinin de birbirinden kalan yeri yok.

Konu kasma muhabbetine gelmiş de şunu söyleyeyim, Android cihazların belirli bir süre sonra kasmasının sebebi optimizasyondan kaynaklı. iOS, telefona göre optimize ediliyor ki zaten çok sınırlı sayıda iPhone modeli var. Android işletim sistemi açık kaynak olduğu için onu kullanan zibilyon tane cihaz var. Bu yüzden de her cihazı ayrı ayrı optimize etmek mümkün olmuyor. Android'in o çok konuşulan kasma sorununun sebebi bu. Konu başlığına gelirsek, önceden de dediğim gibi Android konusunda tavsiyem Samsung olur.

Neredeyse 5 yıldır Honor 20(Nova 5t) kullanıyorum amiral telefonun bir tık altı seviyede bir telefon, bugüne kadar ne kasma donma ne de pil gücünde düşme yaşadım, oyunlarda hiç sorun çıkarmadı, yazılımı gayet stabil malzeme kalitesi güzel, kamera zaten donanım olarak iyi değil beklentim yoktu, metal yorgunluğu olmazsa 2 3 sene daha kullanırım, bu yüzden de bu markanın çıkardığı telefonlara güveniyorum. Bununla beraber Samsung marka değeri daha yüksek ona sözüm yok. Apple da farklı dinamikleri var uzun ömürlü sağlam ama daha çok gösteriş amaçlı.

Hocam sizce yazılım stabil ve iyi mi? S24+ yerine tercih edilir mi? Açıkçası gönlüm tasarım, batarya, işlemciden dolayı Honor'dan yana ama bir yandanda Samsung'da çok taş bir marka, güven veriyor.

Yazılım konusunda iyiler zaten bu yüzden ambargo geldi adamlar popülerlikte ve kalitede Apple'ı indirecekti neredeyse, kamera önemliyse Honor 2 3 adım önde diğer konularda denk, Google açıkçası belirsiz, ben olsam 50k parayı belirsizliğe vermem, Honor 30 35 bandına düşersede hiç düşünmem alırım.

Bu arada araştırmalarıma göre son 1-2 yıldır Honor Huawei'den bağımsız bir marka olarak piyasada, bu nedenle işlemci ambargosu yok, Google sorunuda anladığım kadarı ile yok.

Kim ne alırsa alsın beni ilgilendirmez ama honor 8 gen3 olan bir cihaz, buna 1 ay sonra kasacak donacak demek nasıl bir ruhsal durumdur akıl alır gibi değil.
5 yıldan fazla oldu saf android Xiaomi MiA3 var bende pil sıkıntısı var ama genel kullanımda hala zehir gibi hala çalışıyor.
Forumlarda böyle saçmalayanlara yazma izni bile verilmemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…