S24 vs S24 FE

Wanzeru

Kilopat
Daha fazla  
S24'ün daha kompakt bir telefon olması beni fazlasıyla cezbediyor. Benim için kamera önemli bir faktör. Hangisinin kamerası daha iyi bilmiyorum. Ayrıca takas desteği ve değişim kampanyası ile S24 FE 22 bin civarına gelecek iken S24 32 bin TL civarına gelecek. Sizce aradaki farka değer mi?

S24'ün daha kompakt bir telefon olması beni fazlasıyla cezbediyor. Benim için kamera önemli bir faktör. Hangisinin kamerası daha iyi bilmiyorum. Ayrıca takas desteği ve değişim kampanyası ile S24 FE 22 bin civarına gelecek iken S24 32 bin TL civarına gelecek. Sizce aradaki farka değer mi?
S24 tabii ki daha iyi olacaktır kamerada ama S24 FE de üzmez S22 nin kamera sensörünü kullanıyor. Eğer fotoğrafçı felan değilseniz S24 FE fazlasıyla işinizi görecektir bence.

S24 kamera konusunda daha başarılı ancak bazı testlerde Zoom testi yaparken nasıl oluyorsa S24 FE çok daha başarılı çıkabiliyor. Telefonda gündelik işler ve arada sırada fotoğraf çekerim diyen bir kullanıcıysanız aradaki %45'lik fiyat farkına bence değmez. Ama ikisi de çok iyi cihazlar gerçekten 🙂

Bence S24FE alın kalan paranızı da başka bir yerde değerlendirin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı