S24 vs S24 FE

Yer
Tottenham
Önümüzdeki ay telefon değiştireceğim bütçem 35 bin TL civarı. Bu bütçeye en mantıklı cihaz olarak S24'ü görüyorum normalde aklımda o vardı. Fakat bir de ikinci seçenek olarak şöyle bir şey var aklımda. S24 FE alıp kalan para ile ikinci elden temiz bir Nintendo Switch Lite almayı planlıyorum. Telefon ihtiyacına ek olarak uzun zamandır bir el konsolu alma hevesim var ondan dolayı böyle bir seçenek var elimde. Telefondan oyun asla oynamam, aradığım tek şey sosyal medyada gezmek ve şarjının bir güne yakını çıkarması. Düz S24 ile FE arasında performans konusunda, ileriye dönüklük konusunda hangisi mantıklı olur ve iki ihtimal arasında siz hangisini seçerdiniz?

Son düzenleme:
Güncelleme desteği olarak ikiside aynı. Oyun performansı olarak FE bir tık daha düşük. Fazla mobil oyun oynamıyorsanız, bir kaç el PUBG atar çıkarım modundaysanız S24 FE'den memnun kalırsınız.

Günlük kullanım için S24 FE mantıklı bir tercih olur. Belirttiğiniz kullanım şekline göre gayet yeterli bir performans sunar. Ekranı 60 Hz'de kullanırsanız, pil ömrünün beklentilerinizi karşılayacağını düşünüyorum.

Sizin ihtiyaçlarınıza göre S24 FE gayet iş görür. Hatta iki cihaz arasındaki farkı hissetmezsiniz diye düşünüyorum. Fakat Switch Lite garip geldi biraz.

Sizin ihtiyaçlarınıza göre S24 FE gayet iş görür. Hatta iki cihaz arasındaki farkı hissetmezsiniz diye düşünüyorum. Fakat Switch Lite garip geldi biraz.
Hocam ortalama en fazla 10 bin tl civarı bütçem kalacağı için Switch Lite düşünüyorum, benim için yeterli bi cihaz sadece günde 2 3 saat yattığım yerden kafa dağıtmalık bir şey oynatsın yeter kafasındayım. Bütçem daha çok olsa temiz Switch OLED'e yönelirdim.

S24 tasarımı daha iyi, FE çerçeveleri bence rahatsız edici büyük.
Çerçeve büyüklüğüne pek takılmam sanırım hocam, aktif olarak S20 FE kullanıyorum zaten. Bundan geçişte illa normal gelir onun çerçeveleri.

Güncelleme desteği olarak ikiside aynı. Oyun performansı olarak FE bir tık daha düşük. Fazla mobil oyun oynamıyorsanız, bir kaç el PUBG atar çıkarım modundaysanız S24 FE'den memnun kalırsınız.
Mobil oyun hiç oynamıyorum hocam.

S24 fe gayet yeterli sana, isteklerini karşılar. S24 le aralarında performans- ekran- kamera olsun uçurum bir fark yok. Birde S24 FEnin bataryası daha iyi S24 e göre. Telefonun yanında oyun konsolu almakta istiyorsun hem. Ben de olsam S24 fe seçerdim, kalan parayla da oyun konsolu alırdım. Bütün parayı S24 e vermene gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…