S24 vs S24 FE

Kahveci0620

Decapat
Daha fazla  
Samsung A23 kullanıyorum üniversiteye başlayacağım beni 5 sene idare edebilecek bir telefon arıyorum. Sizce sizce bu ikiliden hangisini almalıyım? Aralarına ne gibi farklar var bir de vatan MediaMarkt gibi yerlerde S24 43K iken Trendyol'da 34K civarında. Bu fark neden böyle Trendyol'dan almak güvenilir mi?

Samsung A23 kullanıyorum üniversiteye başlayacağım beni 5 sene idare edebilecek bir telefon arıyorum. Sizce sizce bu ikiliden hangisini almalıyım? Aralarına ne gibi farklar var bir de vatan MediaMarkt gibi yerlerde S24 43K iken Trendyol'da 34K civarında. Bu fark neden böyle Trendyol'dan almak güvenilir mi?
Trendyoldan alabilirsiniz problem olmaz ancak iş satıcıda bitiyor eğer bilinmedik satıcı ise ucuz olması normal ithalatçı garantilidir farklı birşeyi vardır,ancak ordan da değil hepsiburadadan bakın bence s24 8gb ram 33k görünüyor plus olanı 12gb ram 40 bin tl 256gb ikiside şahsen önerim plus'tan yana ancak şöyle bir uyarı yapayım s24 serisi işlemcisinden kaynaklı çok çabuk ve fazla ısınıyor kendim de gördüm bunu bu sizin için büyük bir sıkıntı değilse üzmez sizi ancak net bir bütçe verirseniz daha iyi olur.

Evet güvenilir. A101'den alırsanız kendisi sattığından kuşkunuz olmaz. S24 FE önermiyorum çok kaba cihaz.
Veya onun yerine Xiaomi 14T Pro.
Marketten klavye bile alınmaz bence sıkıntısı bitmez derdi bitmez sorun yaşasan çözülmesi zor onun yerine daha ucuza bu var hepsiburadanın kendi satıyor ayrıca xiaomi kullanan arkadaşlarım insanların birçoğu sıkıntı yaşadılar xiaomiler sıkıntılı telefonlar eksisi çok önermiyorum.

Marketten klavye bile alınmaz bence sıkıntısı bitmez derdi bitmez sorun yaşasan çözülmesi zor onun yerine daha ucuza bu var hepsiburadanın kendi satıyor ayrıca xiaomi kullanan arkadaşlarım insanların birçoğu sıkıntı yaşadılar xiaomiler sıkıntılı telefonlar eksisi çok önermiyorum.
Marketten klavye bile alınmaz derken? Farkında mısınız markası Samsung bu makinenin. Önemli olan markası.
Bu arada Hepsiburada satıyorsa alınır. Epey'de görünmediğinden onu göndermedim ben.

Marketten klavye bile alınmaz derken? Farkında mısınız markası Samsung bu makinenin. Önemli olan markası.
Tamam markası farketmiyor ki o zaman bende gidip telefonu rastgele bir merdivenaltı telefoncudan alayım sonuçta samsung mu diyeceğim satıcı,müşteri hizmetleri,sorun çözümleri telefon veya elektronik cihazlarda ne kadar önemli birşey farkındasınız diye düşünmekteyim market burası normalleştirmeyelim.

Tamam markası fark etmiyor ki o zaman bende gidip telefonu rastgele bir merdivenaltı telefoncudan alayım sonuçta Samsung mu diyeceğim satıcı, müşteri hizmetleri, sorun çözümleri telefon veya elektronik cihazlarda ne kadar önemli bir şey farkındasınız diye düşünmekteyim market burası normalleştirmeyelim.

Mantıksız yorum yapiyorsun kargoya verip hızlı bir şekilde teslim edecektirler ki A101 marketler arasında elektronik olarak en iyi satıcı konumundadır, piyasada yıllardır varlar ve güvenilirler Trendyol'daki saçma bir telefoncudan almak yerine tabii ki de A101'den telefon alınır.

Mantıksız yorum yapiyorsun kargoya verip hızlı bir şekilde teslim edecektirler ki A101 marketler arasında elektronik olarak en iyi satıcı konumundadır, piyasada yıllardır varlar ve güvenilirler Trendyol'daki saçma bir telefoncudan almak yerine tabii ki de A101'den telefon alınır.
Sende galiba düzgün okumadan yorum yapıyorsun dostum,a101'in elektronik cihazlarda nispeten daha iyi olduğunu biliyorum ancak ben gidipde bilinmedik satıcıdan trendyoldan alın demedim,demem de hepsiburada'daki linki atıp ona göre yorum yaptım öyle birşey dediğimi nereden çıkardığını anlayamadım,ancak sıkıntı yaşandığında hepsiburada veya benzeri markalar kadar ilgili değil a101.

Sende galiba düzgün okumadan yorum yapıyorsun dostum, A101'in elektronik cihazlarda nispeten daha iyi olduğunu biliyorum ancak ben gidipde bilinmedik satıcıdan Trendyol'dan alın demedim, demem de Hepsiburada'daki linki atıp ona göre yorum yaptım öyle bir şey dediğimi nereden çıkardığını anlayamadım, ancak sıkıntı yaşandığında Hepsiburada veya benzeri markalar kadar ilgili değil a101.

Hepsiburada kendi daha ucuza satıyormuş A101 linki garip olmuş kendi adıma konuşayım aynı cihazda arasında 2-3K fiyat farkı olsaydı gider A101'den alırdım bu konuda A101'i tercih etmek mantıksızmış.

Hepsiburada kendi daha ucuza satıyormuş A101 linki garip olmuş kendi adıma konuşayım aynı cihazda arasında 2-3K fiyat farkı olsaydı gider A101'den alırdım bu konuda A101'i tercih etmek mantıksızmış.
nerden alınması gerektiği konusunda cevap vermişsiniz, s24 ile 24fe arasındaki 6k fiyat farkına değiyormu acaba cihaz bu konudada yorumlarınız paylaşırsanız sevinirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı