S24+ vs S24 Ultra

SamiK

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Merhaba,
S24+ ve S24 Ultra arasında kaldım. Kullanımım video fotoğraf çekmek ve görsel tasarım video düzenlemek üzerine. Açıkçası Snapdragon işlemcili S24 Ultra'yı daha mantıklı buluyorum fakat testlere baktığımda ilginç şekilde neredeyse başa baş çıkıyor. Exynos işlemciye mesafeli de yaklaşıyorum.

Ek olarak S24 serilerinin yurt dışı'sine seneye kadar yazılım gelme olasılığı nedir, S25 serisinin çıkmasıyla geleceğinin söyleniyor.

Konu başlığını dağıtmak istemem ama magic 7 Pro düşünmez misin? Gayet premium bir telefon. Bu iki dediğin telefondan tabii ki Ultra.

Konu başlığını dağıtmak istemem ama magic 7 Pro düşünmez misin? Gayet premium bir telefon. Bu iki dediğin telefondan tabii ki Ultra.
Açıkçası Samsung ekosistemini beğeniyorum ve bu ekosistemden çıkmak istemiyorum. S serisi özellikle hem tasarım hem donanım hem yazılım açısından beni tatmin ediyor.

Açıkçası Samsung ekosistemini beğeniyorum ve bu ekosistemden çıkmak istemiyorum. S serisi özellikle hem tasarım hem donanım hem yazılım açısından beni tatmin ediyor.

Ekosistem yapıyorsanız Samsung'tan devam etmekte haklısınız. Özellikle kameraya önem veriyorsanız Ultra daha mantıklı olacaktır fiyat farkı var ama göze almışsınız belli ki.

Bu iki telefon arasındaki o fiyat farkını değecek elle tutulur bir değer görmüyorum. Kamera açısından bile öyle. S24 Plus kesinlikle.
Çoklu işlem kısmında exynos gibi geçmişi biraz sıcak ve kronik olan bir işlemciye mesafeliyim bu serisinde çözüldü mü acaba?

Şahsen S24 Ultra tercih ederdim, özellikle LDAF gerçekten odaklamayı ciddi seviyede arttırıyor.
açıkçası optik görüntü sabitleyicisi dahi fark ettiriyor buna dikkat etmemiştim ultra biraz daha kafama yattı

Fotoğraf ve edit için hem daha iyi kamerlaarı hem de kalemi için kesinlikle Ultra alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…