S24+ vs S24 Ultra

Bu cihaz 2 yıl kullanıp satmak icin degil zaten dibine kadar kullanmak icin. Honor'un yazilimi Samsung'dan bile daha hafif ve stabil. Dışarıda görmüyoruz çünkü kimse Samsung ve Apple disi cihaz bilmiyor populer kultur yuzunden. Kamera olarak en iyi 5 cihazdan birisi şu an magic 7 Pro. Tek eksisi tasarım ve aksesuar desteginin az olması.

Bana hala yazılım olarak Samsung veya Google kadar iyi gelmiyor Android tarafında.
Şahsen S24 ultrayı tercih ederdim, sonuçta öneri yapıyoruz ancak kazanılan paranın zorluğunu çoğu kişi bilmiyor bile, belki aylarca çalışıp sonunda telefon alacak ve öneri olarak şahsen toplulukta daha az bilinen ve az destek bulabileceğin, yazılım olarak daha zayıf, ekosistem olarak daha zayıf bir cihaz şahsen tercih etmezdim, elim satın al tuşuna gitmezdi benim, biraz gerçekçi olmak gerek.

Bu cihaz 2 yıl kullanıp satmak icin degil zaten dibine kadar kullanmak icin. Honor'un yazilimi Samsung'dan bile daha hafif ve stabil. Dışarıda görmüyoruz çünkü kimse Samsung ve Apple disi cihaz bilmiyor populer kultur yuzunden. Kamera olarak en iyi 5 cihazdan birisi şu an magic 7 Pro. Tek eksisi tasarım ve aksesuar desteginin az olması.

Yine dışarıda birinin elinde görmediğimi belirtiyorum. Performans bakımından iyi olması yazılımsal bakımdan diğerlerinin önüne geçmez. Bu telefonlarla inanın eğer oyun oynayacaksanız alabilirsiniz belki ama günlük kullanımda bana yazılım önemli kamera önemli. Firma olarak da kendini kanıtlamışlık var bahsettiğiniz "popüler kültür" firmalarında.

Kusura bakmayın ama burada kimse dokunmatik telefon kullanmıyorken Samsung Galaxy Mini cihazım vardı. Popüler kültür demenizi doğru bulmuyorum. Çizgisini değiştirmeyen şirket, ürününde arkasında duruyor. Bu yüzden de tercih ediliyor.

Birinde görsem net zorbalarım özür dilerim.

Bana hala yazılım olarak Samsung veya Google kadar iyi gelmiyor Android tarafında.
Şahsen S24 ultrayı tercih ederdim, sonuçta öneri yapıyoruz ancak kazanılan paranın zorluğunu çoğu kişi bilmiyor bile, belki aylarca çalışıp sonunda telefon alacak ve öneri olarak şahsen toplulukta daha az bilinen ve az destek bulabileceğin, yazılım olarak daha zayıf, ekosistem olarak daha zayıf bir cihaz şahsen tercih etmezdim, elim satın al tuşuna gitmezdi benim, biraz gerçekçi olmak gerek.
Magic 7 Pro, 7 yıl Android guncellemesi alacak bir eksigi yok samsungdan guncelleme konusunda. Yazilimida dedigim gibi daha hafif ve stabil. Diger cinlilerle pek karistirmamak lazim. Samsungdan daha iyi yazilima sahip oldukca fazla marka var. Iqoo Oneplus Honor ve niceleri.

Magic 7 Pro, 7 yıl Android guncellemesi alacak bir eksigi yok Samsung'dan guncelleme konusunda. Yazilimida dedigim gibi daha hafif ve stabil. Diger cinlilerle pek karistirmamak lazim. Samsung'dan daha iyi yazilima sahip oldukca fazla marka var. Iqoo OnePlus Honor ve niceleri.

OnePlus arayüzü direk iOS çakması zaten, yani farklı yaptığı şeyler var ancak arayüz olarak neredeyse kopya.
Honor hakkında çok bilgim olduğu söylenemez ancak binlerce lirayı ben şahsen Çin malı telefona vermem.
Kimse kusura bakmasın popüler kültürse de popüler kültür olsun isterse fiyat perforamansı daha yüksek olsun, ben o kadar para verip Çin malı telefon almam ve önermem, şu forum da Apple tarzı firmaları önermiyor olsam da şahsen Honor yerine ben Samsung veya Apple alırım daha iyi gerçekten biraz düşününce 2 fark yüzünden Çinli firmalara kalmam yani.
S24 Ultra'nın yine kendi içerisinde çok iyi özellikleri var, S Pen, ekosistem desteği yansıma yapmayan ekran gibi.
7 yıl güncelleme konusunda şahsen ben Samsung kadar iyi yapacaklarını zannetmiyorum, One UI 6 kötü bir arayüz olabilir ancak One UI 7 6'ya göre katlarca iyi bir arayüz ve sızıntılar One UI 8'in 7'den %30 daha performanslı olduğunu gösteriyor.
Şahsen ben almam Honor, sırf 2-3 fazladan özellik için o riske girmezdim daha iyi olduğunun bende farkındayım yanlış anlaşılma olmasın, Samsung fanı falan değilim.
60 bin TL bir telefona vermek tamam ancak al geç demek gerçekten biraz bencilce oluyor, iyi bir iş yerinde iyi bir maaşla çalışan biri olarak söylüyorum ki ister 100 bin kazanın yine de 60 bin TL'yi bir anda harcamak insana ister istemez koyuyor, gidip bu parayı verdikten sonra memnun kalmazsan işte o zaman üzülüyorsun işte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı