S24 vs S24FE

LuisB4y

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ötüken
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, bir telefon almak üzereyim 2 model arasindaa kaldım. Arada kalmamın sebebi boyutu. Eğer boyutları aynı olsaydı S24 FE alırdım ama telefon çok büyük. S24'ün boyu çok hoşuma gitti. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Küçük kompakt cihaz isterseniz S24 tercih edin. Fakat bataryası da küçük bunu da göz önünde bulundurmanız lazım. Onun dışında gündelik olarak kullanılacaksa S24 FE tercih edilebilir her türlü.

Küçük kompakt cihaz isterseniz S24 tercih edin. Fakat bataryası da küçük bunu da göz önünde bulundurmanız lazım. Onun dışında gündelik olarak kullanılacaksa S24 FE tercih edilebilir her türlü.
Batarya ne kadar fark eder 2 si ile arasında hocam?

Batarya ne kadar fark eder 2 si ile arasında hocam?
Kullanıma bağlı, S24'ün bataryası 4000 mAh, S24 FE'nin ise 4700 mAh. Gündelik kullanımda her iki cihazın da rahatlıkla 1 günü çıkaracağını düşünüyorum.

Yani para varsa s24. Fe modelin özelliği de zaten fazla kısılmamış. Aradaki farka değer mi bilmiyorum. İki telefonda da ilk başlarda fena ısınma ve pil sorunu var sonradan düzeliyor. Gündelik için muhteşem cihazlar diyebilirim. Hangisi aklına yatarsa onu tercih edebilirsin. Bir de s23 modeli var biraz eskidi ancak ona da bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…