S24 vs S25 FE

kynextr

Decapat
Daha fazla  
Telefon almayı düşünüyorum. Aklımda S24 vardı fakat bulamadıgımdan dolayı S25 FE de girdi aklıma. S24 ile S25FE arasında çok bir fark var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Boyut, 45W hızlı şarj ve fazladan 2 güncelleme dışında yok. Kamerada muhtemelen ufak tefek noktalarda S24 daha üstün gelir. Batarya süreleri ekran boyutları sebebi ile benzer. S24 FE kullanıyorum ve boyut fazla büyük geliyor bana, S25 FE de hemen hemen benzer boyutlu.

Samsung'un bana kalırsa FE modeli kırpılmış bir model ve fazlasıyla. S24 ve S24FE deneyimlemiş biri olarak arada dağlar kadar fark olduğunu ve özellikle kamera kısmında. Ben de soruyorum zaten hayata bir kez geliyoruz neden FE modeli alalım? Düz al geç. Bütçe meselesi demeye gerek yok ki sıfır S25FE verilecek paraya şu an tertemiz o paraya sarı sitede S25 cihazları var. Ve şu anda Samsung'un en kompakt cihazı S23ten sonra en iyisi konumunda şu anda. Kısaca iPhone düz e SE ve samsungda FE asla alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…