S24+ vs S25

cloud234

Decapat
S25 55.499 TL'den ön siparişe açıldı. Samsung'un kendi sitesindeki telefonlar diğer satıcılara kıyasla genelde 5-10k kadar pahalı oluyor, birkaç ay içinde diğer satıcılarda S24+'ın fiyatına yakın bir fiyata düşeceğini düşünüyorum. Batarya ve kamera performansı önemli. Sizce S25 fiyatının düşmesi beklenmeli mi yoksa S24+ alınmalı mı? Exynos 2400'le alakalı çok şikayet gördüğüm için S24+'a bir türlü sıcak bakamıyorum ancak büyük ekran ve kamera performansı cezbediyordu.

Ben ikisi arasında kalsam muhtemelen biraz bekleyip, bütçeyi biraz daha artırıp S25+ alırdım. Ama dediğin gibi o iki telefon arasından da muhtemelen S24+ alırdım. Ki şuan kullanıyorum zaten ama Exynos işlemciden henüz hiç şikayetim olmadı 1 yıldır.

Son düzenleme:
S25 55.499 TL'den ön siparişe açıldı. Samsung'un kendi sitesindeki telefonlar diğer satıcılara kıyasla genelde 5-10k kadar pahalı oluyor, birkaç ay içinde diğer satıcılarda S24+'ın fiyatına yakın bir fiyata düşeceğini düşünüyorum. Batarya ve kamera performansı önemli. Sizce S25 fiyatının düşmesi beklenmeli mi yoksa S24+ alınmalı mı? Exynos 2400'le alakalı çok şikayet gördüğüm için S24+'a bir türlü sıcak bakamıyorum ancak büyük ekran ve kamera performansı cezbediyordu.

Hocam şu an almayacaksanız beklemenizi öneririm telefon daha yeni çıktığı için fiyatı yüksek birkaç ay sonra fiyatlar düşecektir o zaman belki S25+ düşünebilirsiniz.

Ben ikisi arasında kalsam muhtemelen biraz bekleyip, bütçeyi biraz daha artırıp S25+ alırdım. Ama dediğin gibi o iki telefon arasından sa muhtemelen S24+ alırdım. Ki şuan kullanıyorum zaten ama Exynos işlemciden henüz hiç şikayetim olmadı 1 yıldır.
Birazcık kendini kandırma gibi olmuş, S25 8 Gen Elite'nin verimliliği ve 4000 mAH ile gayet güzel pil performansı sunar diye tahmin ediyorum.

Birazcık kendini kandırma gibi olmuş, S25 8 Gen Elite'nin verimliliği ve 4000 mAH ile gayet güzel pil performansı sunar diye tahmin ediyorum.
Kendimi neden kandırayım hocam anlamadım S24'ü babam yapmadı sonuçta 🤡 Düz model yerine biraz bekleyip bütçeyi de biraz artırıp S25+ almasını önerdim zaten. 24'ün işlemcisinde de 1 yıldır herhangi bir sorun yaşamadığımı belirttim. Zaten yeni her zaman iyidir. Anlamadım, garip.

Ben ikisi arasında kalsam muhtemelen biraz bekleyip, bütçeyi biraz daha artırıp S25+ alırdım. Ama dediğin gibi o iki telefon arasından da muhtemelen S24+ alırdım. Ki şuan kullanıyorum zaten ama Exynos işlemciden henüz hiç şikayetim olmadı 1 yıldır.
Fiyatların düşmesi ortalama ne kadar sürüyor?

Kendimi neden kandırayım hocam anlamadım S24'ü babam yapmadı sonuçta 🤡 Düz model yerine biraz bekleyip bütçeyi de biraz artırıp S25+ almasını önerdim zaten. 24'ün işlemcisinde de 1 yıldır herhangi bir sorun yaşamadığımı belirttim. Zaten yeni her zaman iyidir. Anlamadım, garip.
Çok yakın batarya performansları olacak bence çünkü sonuçta TSMC üretimi bir Yonga ile geliyor S25. İster istemez verimlilik farkı oluyor, S25 boyut dışında üstün. Batarya konularında fark olacağını düşünmüyorum fazla.

Ha, sürpriz yaşanabilir. Ama S25 almak benim gözümde çok daha mantıklı.

Çok yakın batarya performansları olacak çünkü sonuçta TSMC üretimi bir Yonga ile geliyor S25. İster istemez verimlilik farkı oluyor, S25 boyut dışında üstün. Batarya konularında fark olacağını düşünmüyorum fazla.
Fazla fark olmaz ki yetersiz kalır da demedim zaten, dediğiniz gibi çok iyi performans sergiler bence. Tabi biraz da kullanıma bağlı. Ama en mantıklısı bence acelesi yoksa S25+ almasıdır.

@277490 @Eriksen @aabcc S25+ şu an 63.000 civarında ön sipariş fiyatına sahip. S25'e kıyasla daha uzun vadede daha az fiyat düşüşü yaşar gibi geliyor bana. Ancak S25 için bekleyeceğim sanırım. O süreçte S25+ için de kayda değer bir fiyat düşüşü olursa onu da düşünebilirim. Tavsiyeleriniz ve yorumlarınız için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı