İyi günler, özellikle şarj ve yazın sıcakta elimi yakacak derecede ısındığı için S22 telefonumdan geçiş yapacağım bir telefon arayışındayım. Bütçeden ziyade kullanıma önem veriyorum, örneğin Ultra modelleri daha iyi bile olsa elime büyük geliyor, görüntüsünü beğenmiyorum, kalemi kullanmayacağım vs. nedenlerden bütçeden ziyade beğenmediğim için yanaşmıyorum. Şu anda gidip gördüğüm şekliyle en hoşuma giden telefonlar s serisi Plus modelleri oldu. S24+ ve S25+ arasında 11bin TL kadar bir fark var fakat kağıt üstünde işlemciden ziyade bir fark göremedim. Kamera aynı, ekran aynı, batarya, şarj hızı her şey aynı görünüyor.
S24+ ve S25+ arasındaki işlemci farkı ekstra 11bin TL vermeye değer mi, Exynos işlemci söylendiği kadar kötü mü, aralarından hangisini almak daha mantıklı olur sorum bu.
Ayrıca profesyonel çekim yapmayan, oyun oynamayan, video kodlama, çizim vs. yapmayan birisiyim telefonun takılmaması, mümkünse elimdeki S22 gibi 4 saatten fazla ekran süresi vermesi, hızlı şarj olması yeterli.