S24+ vs Xiaomi 14

Tamam ama 3yıla 8 GB de yetersizleşmeye başlayacak şu an orta sınıf cihazlar bile 8 GB ile çıkıyor. Birde böyle düşün.
Kullanima bagli. 6 GB bile kullanima bagli olarak yeterli. Orta seviye cihazlarin zaten 8 GB RAM ile cikmasi gerek cunku 6 GB yetersiz. Evet duruma bagli olarak 6 GB bile yeterli olabilir ama 6 GB zamani bitti. Ek olarak S24 7 yil boyunca guncelleme alacak. Samsung'un bildigi bir seyler vardir ki 7 yil guncelleme alacak telefone 8 GB RAM koyuyorlar.

Tamam ama 3yıla 8 GB de yetersizleşmeye başlayacak şu an orta sınıf cihazlar bile 8 GB ile çıkıyor. Birde böyle düşün.
ben de aynı şeyi düşünüyorum direkt eledim 8gb olanları yoksa s23 alıp geçecektim.

ben de aynı şeyi düşünüyorum direkt eledim 8gb olanları yoksa s23 alıp geçecektim.
One plus 11 e baktınız mı 16 gb ram koymuş adamlar ama fiyatına göre ön kamera kötü diyorlardı lakin iş görecek kadar iyidir bence bir araştırın güzel cihaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…