gangamstyle Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #1 S24 telefonumda WhatsApp'a girdiğimde uygulama durduruldu deyip atıyor. Silip yükledim yine de olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2025
S24 telefonumda WhatsApp'a girdiğimde uygulama durduruldu deyip atıyor. Silip yükledim yine de olmadı.
Arsuda07 Decapat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 302 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #2 gangamstyle dedi: S24 telefonumda WhatsApp'a girdiğimde uygulama durduruldu deyip atıyor. Silip yükledim yine de olmadı. Genişletmek için tıkla... Önbelleği temizledin mi. Google Play Services Güncellemesi var mı?. Android Güncellemesi var mı?
gangamstyle dedi: S24 telefonumda WhatsApp'a girdiğimde uygulama durduruldu deyip atıyor. Silip yükledim yine de olmadı. Genişletmek için tıkla... Önbelleği temizledin mi. Google Play Services Güncellemesi var mı?. Android Güncellemesi var mı?
7 790529 Picopat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 727 25 Şubat 2025 #3 Arsuda07 dedi: Önbelleği temizledin mi? Google Play services güncellemesi var mı? Android güncellemesi var mı? Genişletmek için tıkla... Ek olarak telefonu yeniden başlattınız mı uygulama taraması yaptınız mı ve vs şeyler .
Arsuda07 dedi: Önbelleği temizledin mi? Google Play services güncellemesi var mı? Android güncellemesi var mı? Genişletmek için tıkla... Ek olarak telefonu yeniden başlattınız mı uygulama taraması yaptınız mı ve vs şeyler .
gangamstyle Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #4 Arsuda07 dedi: Önbelleği temizledin mi? Google Play services güncellemesi var mı? Android güncellemesi var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yok zaten güncelledikten sonra atmaya başladı gerçekten amiral gemisi düzeyde 1 cihaz alıyorum ve bu sorun hiç iyi değil.
Arsuda07 dedi: Önbelleği temizledin mi? Google Play services güncellemesi var mı? Android güncellemesi var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yok zaten güncelledikten sonra atmaya başladı gerçekten amiral gemisi düzeyde 1 cihaz alıyorum ve bu sorun hiç iyi değil.