- Makaleler
- 4
Merhaba, baktım da şu Xiaomi telefonlar bildiğin Apple oluyor. iOS teması kurabilir miyim S24'e? Dynamic Island falan kurayım diyorum da çok izin istiyor uygulamalar. Güvenli mi?
Merhaba, baktım da şu Xiaomi telefonlar bildiğin Apple oluyor. iOS teması kurabilir miyim S24'e? Dynamic Island falan kurayım diyorum da çok izin istiyor uygulamalar. Güvenli mi?
Önermem, ayrı bir yük var sonuçta. Zaten Play Store'de de tam fonksiyonlu güzel dinamik adalar yok, APK iniyor geneli. Güvenilirlik açısından ise illa arka planda verilerinizi işliyorlar %99'u. Zaten birçoğunu birebir deneyimlemiş biri olarak da pek önermem.
Ben pek güvenmiyorum, illaki kuracağım diyorsanız kullanıcı sözleşmesini ChatGPT'ye özetletirin.
Tema nasıl özelleştirebilirim peki? Ben pek beceremedim. Renk değişmek yerine tasarımı düzenlemek istiyorum.Güvenlik konusunu bilmiyorum ama bence hiç iyi olmuyor. Dynamic Island kurmuştum bir ara Android'e ama hiç optimize çalışmadığı için çok çabuk bayıyor.
Tema nasıl özelleştirebilirim peki? Ben pek beceremedim. Renk değişmek yerine tasarımı düzenlemek istiyorum.
Ücretli galiba onlar, baktım ama.Galaxy themesi denediniz mi?
Ücretli galiba onlar, baktım ama.
Tema nasıl özelleştirebilirim peki? Ben pek beceremedim. Renk değişmek yerine tasarımı düzenlemek istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.