S24'e iOS teması kurulur mu?

Merhaba, baktım da şu Xiaomi telefonlar bildiğin Apple oluyor. iOS teması kurabilir miyim S24'e? Dynamic Island falan kurayım diyorum da çok izin istiyor uygulamalar. Güvenli mi?

Ben pek güvenmiyorum, illaki kuracağım diyorsanız kullanıcı sözleşmesini ChatGPT'ye özetletirin.

Önermem, ayrı bir yük var sonuçta. Zaten Play Store'de de tam fonksiyonlu güzel dinamik adalar yok, APK iniyor geneli. Güvenilirlik açısından ise illa arka planda verilerinizi işliyorlar %99'u. Zaten birçoğunu birebir deneyimlemiş biri olarak da pek önermem.
Ben pek güvenmiyorum, illaki kuracağım diyorsanız kullanıcı sözleşmesini ChatGPT'ye özetletirin.
Güvenlik konusunu bilmiyorum ama bence hiç iyi olmuyor. Dynamic Island kurmuştum bir ara Android'e ama hiç optimize çalışmadığı için çok çabuk bayıyor.
Tema nasıl özelleştirebilirim peki? Ben pek beceremedim. Renk değişmek yerine tasarımı düzenlemek istiyorum.

Bu iOS 26 için tabii ama siz mağazadan iOS 18 icon paketi indirip yine yapabilirsiniz. Tek sorun güzel bir icon paketi bulmak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tema nasıl özelleştirebilirim peki? Ben pek beceremedim. Renk değişmek yerine tasarımı düzenlemek istiyorum.

Hex installer kullanabilirsiniz. Ben şahsen kullanmadım ama kullanan hocalarım var ve bayağı özelleştiriliyor. Tepeden tırnağa her şeyi özelleştiriyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı