S24FE 128 GB ne kadar dayanır?

Daha fazla  
Merhaba Samsung S24FE 128 GB sahibiyim maalesef ben aldıktan bir ay sonra 256 GB modelin fiyatı düşmüş, genel olarak telefondan memnun olsam da 128 GB beni kaç sene idare edebilir? Uzun vadede pişman olur muyum?

256 GB halini kullanarak bende bunu kendime soruyorum kanka birkaç program ekli daha cihazda video bile yok 70 GB gitti video çeksem yer kalmayacak gibi.

Gündelik kullanımınıza bağlı bir şey bu eğer üniversite öğrencisiyseniz, içine belgeler, ses kayıtları veya oyunları depolayacaksanız yani böyle şeylerle meşgul oluyorsanız ortalama idare eder. Ama çok bir şey yapmıyorsanız rahat rahat götürür.

Gündelik kullanımınıza bağlı bir şey bu eğer üniversite öğrencisiyseniz, içine belgeler, ses kayıtları veya oyunları depolayacaksanız yani böyle şeylerle meşgul oluyorsanız ortalama idare eder. Ama çok bir şey yapmıyorsanız rahat rahat götürür.
Evet depolayacağım, internete veyahut başka bir yere depolayabileceğim verileri idare edebilirim diye umut ediyorum, bazen keşke 256GB S23FE alsaydım dediğim oluyor, 4 sene idare etsin yeter gözüyle bakıyorum şuan alanı gerçekten sıkıntı.

256 GB halini kullanarak bende bunu kendime soruyorum kanka birkaç program ekli daha cihazda video bile yok 70 GB gitti video çeksem yer kalmayacak gibi.
7 sene kullanma muhabbeti yalan oldu desene.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı