S24FE batarya kullanımı normal mi?

Yaklaşık 2 aydır S24FE kullanıyorum. Üzülerek söylüyorum ki mart 2025 güvenlik güncellemesinden sonra bariz bir şekilde ekran süresinde azalma şarjının çabuk bitmesi gibi problemler yaşıyorum. Umarım One UI 7 ile bu problemler çözürülür.

Güncellemeden önce ortalama ne kadar alıyordunuz ?

Hiç takılmayın dünya geçici telefonu sadece aşırı soğuk veya aşırı sıcak ortama sokmay.

Keşke mart güncellemesini yapmasaydım ilk aldığım günkü pil durumuna baktım 8 saate yakın alıyormuşum şimdi 6 saati zor görüyorum.

Güncellemeden önce ortalama ne kadar alıyordunuz ?

120hz %80 mobil veri %20 wifi ile 7 saat civarı alıyordum suanda 6 saat zor gibi.

Keşke mart güncellemesini yapmasaydım ilk aldığım günkü pil durumuna baktım 8 saate yakın alıyormuşum şimdi 6 saati zor görüyorum.

Benim de aynı şekilde. 7 yıl güncelleme sözü verip 7 yılda herhalde 1 saat ekran süresine düşürecekler telefonu.

120Hz %80 mobil veri %20 Wi-Fi ile 7 saat civarı alıyordum şu anda 6 saat zor gibi.

Benim de aynı şekilde. 7 yıl güncelleme sözü verip 7 yılda herhalde 1 saat ekran süresine düşürecekler telefonu.

Bir tık aldığıma pişman oldum sırf güncelleme ve batarya için almıştım keşke iPhone 13 alsaydım. Bu arada güncellemeden sonra telefonunuzda anlamsız ısınmalar oluyor mu menüde gezinirken hafif oyunlarda vs.

Hocam iPhone 13 çok anlamsız bence fakat POCO F7 Pro görünce keşke dedim bende ne yazikki. MLBB oynuyorum hafif ısınma oluyor oda normal bana kalırsa her telefon oyunlarda ısınır. Günlük kullanımda gayet soğuk ama telefon.

Sağlık olsun yapacak bir şey yok umarım güncellemelerle şarj sorunu düzelir en azından 7 saati görebilsek, LoL wr oynadım 40 dakika yüzde 20 gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…