Vahşi Batılı Ashe Decapat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #1 Merhaba, şu an yurtdışındayım ve e SIM kullanıyorum. E SIM'i açtığımdan beri pil kullanımım üçe katlandı. Normalde 6 saat ekran süresi gören telefon şu an 2 görüyor. Sebebi ne olabilir? Cihaz S24 FE.
Merhaba, şu an yurtdışındayım ve e SIM kullanıyorum. E SIM'i açtığımdan beri pil kullanımım üçe katlandı. Normalde 6 saat ekran süresi gören telefon şu an 2 görüyor. Sebebi ne olabilir? Cihaz S24 FE.
Neo X Centipat Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 502 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer llinois×! Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz. 31 Mart 2025 #2 Kullandığınız operatör nedir?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 31 Mart 2025 #3 Operatörünüz yüksek güç tüketimine neden olan frekanslardan yayın yapıyor olabilir. Eskiden Aria kullanırken yaşamıştım bu durumu.
Operatörünüz yüksek güç tüketimine neden olan frekanslardan yayın yapıyor olabilir. Eskiden Aria kullanırken yaşamıştım bu durumu.
Vahşi Batılı Ashe Decapat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #4 Neo X dedi: Kullandığınız operatör nedir? Genişletmek için tıkla... Şu anda Salt olması lazım. Vahşi Batılı Ashe dedi: Şu anda Salt olması lazım. Genişletmek için tıkla... Ya da Drei. Sakuya Izayoi dedi: Operatörünüz yüksek güç tüketimine neden olan frekanslardan yayın yapıyor olabilir. Eskiden aria kullanırken yaşamıştım bu durumu. Genişletmek için tıkla... Hocam bir çözümü var mı? Dosya Ekleri Screenshot_20250331_190551_Call settings.jpg 86,6 KB · Görüntüleme: 37 Son düzenleme: 1 Nisan 2025
Neo X dedi: Kullandığınız operatör nedir? Genişletmek için tıkla... Şu anda Salt olması lazım. Vahşi Batılı Ashe dedi: Şu anda Salt olması lazım. Genişletmek için tıkla... Ya da Drei. Sakuya Izayoi dedi: Operatörünüz yüksek güç tüketimine neden olan frekanslardan yayın yapıyor olabilir. Eskiden aria kullanırken yaşamıştım bu durumu. Genişletmek için tıkla... Hocam bir çözümü var mı?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 1 Nisan 2025 #5 Benim bildiğim operator değişikliği dışında yok maalesef, Aria'dan Turkcell'e geçmiştim o dönem bu durumu çözmek için.
Benim bildiğim operator değişikliği dışında yok maalesef, Aria'dan Turkcell'e geçmiştim o dönem bu durumu çözmek için.