S24FE bataryası nasıldır?

barantekno

Femtopat
Daha fazla  
S24FE almayı düşünüyorum ama 4700MAH bataryası olduğu için şüpheliyim. Şu an kullandığım M20'nin bataryası bile 5000MAH bataryası var S24fenin
bataryası iyi mi?

Son düzenleme:
S24FE almayı düşünüyorum ama 4700MAH bataryası olduğu için şüpheliyim. Şu an kullandığım M20'nin bataryası bile 5000MAH bataryası var S24feni bataryası iyi mi?
Kullanan bir arkadaşım var, gündelik kullanımda tam günü çıkardığını söylemişti.

S24FE almayı düşünüyorum ama 4700MAH bataryası olduğu için şüpheliyim. Şu an kullandığım M20'nin bataryası bile 5000MAH bataryası var S24feni bataryası iyi mi?
8 saati rahatca cikartiyor. Kendim kullaniyorum memnunum. Gun sonunu rahatca cikartiyor.

Diğer FE'lere göre daha iyi bence.

Batarya konusunda yeterli olacaktır o fiyata TR cihazi olarak hem kamera hem işlemci performansı olarak daha dengeli bir cihaz bulamazsın. Tercih edilebilir yaza doğru bende alacağım.

Batarya optimizasyonu iyidir. Ağır kullanıcı olsanız bile 1 günü çıkardığı oluyor. Kuzenimde var model çok ağır kullanmaz sosyal medyada falan takılıyor genel olarak. 2 günü götürdüğü oluyor bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…