S24FE CSC değiştirmek bir zarar verir mi?

TEKNOLOJİPEREST

Hectopat
Makaleler
1
Güncelleme tarihi ileri atıldı ben de artık One UI 7'yi kullanmak istiyorum. Bunun için CSC değiştirmek gerekiyormuş, CSC değiştirmenin bir zararı olur mu garanti açısından ve telefonun ayarları açısından?

Hocam konuds bilgim yokta sadece telefondan yapıllıyor mu işlemi yaparken başka cihaza ihtiyaç varmı

Bootloader kilidi açmadığınız süre boyunca cihaz garanti dışında kalmaz. CSC yi genellikle Kore Almanya ve Polonya falan yapınca daha hızlı geliyor güncelleme, odin üzerinden yükleyebilirsiniz ama galiba sadece csc değiştirmek yetmiyor bazen system.img dosyasındada değişiklik olabiliyor bundan dolayı direk o ülkenin stock romunu kurmanız gerekiyor. Eğer daha detaylı bir kurulum istiyorsanız yazabilirim

Samsung forumundaki kişiler SamFw(ismi buydu sanırım) programı kullanarak CSC'yi SIM yapıyorlarmış sanırım öyle gördüm.
Benim tereddüt ettiğim konu garanti bozulur mu veya telefona herhangi bir zararı olup olmayacağı.
Zaten CSC değiştirip telefonu güncelledikten sonra TR CSC'sine geri dönerim yapacak olursam.

Samsung cihazlara yazılım atmak için bootloder kilidinin açılması gerekiyor ama eğer orjinal samsung yazılımı yüklenecekse gerek yok ve garanti kapsamının dışına çıkması için bootloader kilidinin açılması gerekiyor. Siz zaten orjinal yazılım yükleceğiniz için bootloader kilidi açmayacaksınız bu durumda garanti gitmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…