S24FE ısınması normal mı?

Samsung ayarlarınız nasıl hocam. Sakıncası yoksa atabilir misiniz? Sağlıklı ayar olması iyi olur benim için.

Buradaki bazı ayarları kapatmanız telefonun bataryasına çabuk bitmesine ve ısınmasını engelleyebilir. Google'ın kişileştirilmiş reklam vermesi, verileriniz almasını vb. kapatabilirsiniz. Telefonumu bulma gibi bazı ayarları kapatmak iyi olmaz (telefon kayıp edilince hayati önem taşır) fakat NFC, Printer için arama gibi özellikleri kapatabilirsiniz. Üsteki linkteki yazıda biraz daha ayrınıtılı yazmıştım.

Buradaki bazı ayarları kapatmanız telefonun bataryasına çabuk bitmesine ve ısınmasını engelleyebilir. Google'ın kişileştirilmiş reklam vermesi, verileriniz almasını vb. kapatabilirsiniz. Telefonumu bulma gibi bazı ayarları kapatmak iyi olmaz (telefon kayıp edilince hayati önem taşır) fakat NFC, printer için arama gibi özellikleri kapatabilirsiniz. Üsteki linkteki yazıda biraz daha ayrınıtılı yazmıştım.

@Jeffbezos videoyu izlemeye gerek var mı? Sizin dediklerini yapmam yetiyor mu?

Videoda Google reklamlarını, verileriniz Samsung'a ve Google'a işletim sistemini geliştirmek için gönderilmesi gibi ayarları kapatmanızı öneriyor. Türkçe içerik var mı bilmiyorum fakat izlemeniz cihazınız hakkında daha fazla bilgiye erişebilmeniz için iyi olabilir.

Videoda Google reklamlarını, verileriniz Samsung'a ve Google'a işletim sistemini geliştirmek için gönderilmesi gibi ayarları kapatmanızı öneriyor. Türkçe içerik var mı bilmiyorum fakat izlemeniz cihazınız hakkında daha fazla bilgiye erişebilmeniz için iyi olabilir.

Hocam bulamadım Google reklamlar. Dediğiniz gibi daha fazla gizlilik ayarına bastım. Göremedim.

Videodaki kadının her dediğini yapıyorum. Hocam bir sorun çıkmaz değil mi?

Son düzenleme:
Hocam bulamadım Google reklamlar. Dediğiniz gibi daha fazla gizlilik ayarına bastım. Göremedim.

Videodaki kadının her dediğini yapıyorum. Hocam bir sorun çıkmaz değil mi?

Elimde şu an One UI 6.1 sürümüne sahip bir telefon yok. Olsaydı detaylı olarak size göstermek isterdim. O videodaki bazı ayarları kapatmanız pilin kullanım alışkanlıklarına göre daha uzun batarya vermesi gibi şeyleri engelleyebilir.
Ayarlar > Gizlilik ve Güvenlik Ayarları > Daha fazla Güvelik Ayarları > Orada Samsung ve Google olmak üzere iki başlık var. Diagnostic data (tanılama verisi) bölümünü iki taraftan da kapatın.
Ayarlar > Bağlantılar > Diğer bağlantı ayarları > Yakındaki Cihazları aramayı kapatın ve Yazdırma bölümünde olan Printer aramasını da kapatın. Yani printer ile işiniz var ise manuel açıp kapatabilirsiniz. Ben geçmiş telefonumda 3 yıl boyunca bu ayarı hiç kullanmadım ve bu ayar hep açıktı.
Ayarlar > Google > Hesabın üstüne tıklayın > Google hesabınızı yönetin > Veri ve Gizlilik > Alt bölümde kişileştirilmiş Reklam ayarları ve Kişileştirilmiş Arama Ayarları var. Bunları kapatır iseniz kişileştirilmiş reklam veya geçmiş arama sonuçlarınıza göre bir algoritma ile sizlere sonuç göstermez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şuraya bir Türkçe içerik bırakıyorum. Videodaki Cihazımı bul, Konum doğruluğu, konum uygulamaları, uygulamalar için uyku modu (cihaz otomatik uyku moduna alıyor, derin uykuya alır iseniz bildirim gelmeme gibi sorunlar yaşarsınız) gibi ayarları kapatmayın. Videoda anlatılan konum doğruluğu ayarı kapalı olur ise harita uygulamalarını kullanamazsınız veya konumunuzu doğru bulamaz. Videonun sonundaki animasyonları azalt, saydamlığı ve bulanıklığı azalt gibi ayarları da kapatmayın.

Cihazı nasıl kullandığınızı izliyor sistem. İlk zamanlar pilin hızlı bitmesi, ısınma normal karşılanabilir. Bir ay sonra net bir şey demek daha doğru olur. S20 FE kullanıcısıyım, ben ve S24 kullanan arkadaşım bu durumu yaşadık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı