S24FE nasıldır?

TEKNOLOJİPEREST

Hectopat
Makaleler
1
Herkese iyi akşamlar dilerim konuya direk geçeceğim.

S24FE sipariş ettim kullananlara da birkaç soru sormak istiyorum cevaplarlarsa sevinirim.

1- Ağırlık sosyal medya olmak üzere arada oyun oynansa(günde en fazla 2-3 saat) 120Hz'de ne kadar ekran süresi veriyor?

2- Ekran Full HD+ ve büyük bir ekran, pikseller sırıtıyor mu kalitesi nasıl?

3- Kamera performansı nasıl?

4- Oyun performansı nasıl?

5- Isınma durumu nedir?

Bu telefona Samsung M21'den geçeceğim sizce farkı hisseder miyim?

S24FE sipariş ettim kullananlara da birkaç soru sormak istiyorum cevaplarlarsa sevinirim.

1- ağırlık sosyal medya olmak üzere arada oyun oynansa(günde en fazla 2-3 saat) 120Hz'de ne kadar ekran süresi veriyor?

2- ekran Full HD+ ve büyük bir ekran, pikseller sırıtıyor mu kalitesi nasıl?

3- kamera performansı nasıl?

4- oyun performansı nasıl?

5- ısınma durumu nedir?

Çağ atlarsınız :D hocam kamerasıda güzel performansıda güzel süper telefon alın geçin.

Hocam piksel yoğunluğu telefon boyutuna göre gayet iyi, sırıtmaz.
Kamera performansı orta seviyede çok iyi değil.
Oyun performansı işlemcisi güçlü olduğu için gayet iyi.
Isınma durumu her telefon gibi ortalama bir ısıya sahip, eski s serisi telefonlarda bulunan ısınma sorunu yok.

1- ağırlık sosyal medya olmak üzere arada oyun oynansa(günde en fazla 2-3 saat) 120Hz'de ne kadar ekran süresi veriyor?

5- ısınma durumu nedir?

Al geçlik bir cihazdır kendisi. Yaşam kaliteniz artar.

1- 1 günü çıkarır.

2- bütçede ki rakiplerine göre ekranı kötü ve çerçeveleri kalın.

3- çok iyi.

4- işlemcisi iyi.

5- ısınabilir.

Merhaba öncelikle iyi akşamlar dediğin sorulara cevap vermek istiyorum.

1-120 HZ kullanıyorum cihazı ve günde 7-9 saat arası bir zaman dilimi veriyor oyun oynamana bağlı tabi ki ben batarya hızlı ölmesin diye sarjı 0 yapmamaya çalışıyorum 20 ye gelince sarj a takıyorum neyse.

2-Samsung un amiral gemisi sayılabilecek sınıfta telefonlarından biri tam amiral gemisi olmasada ve pikseller sırıtmıyor tabi ki.

3-Kamera performansı gayet tatminkar yapay zeka desteği ile de telefon kamerası daha da güzelleşiyor.

4-Pubg de S23-S24 120 fps alırken bu cihaz 90 fps veriyor kaldırabileceği halde 120 fps vermemişler fakat fps drop yemiyorlar ne olursa olsun call of duty de felan 120 sanırsam.

5-Uzun süreli oyunda kılıf ile biraz ısınıyor fakat fan yardımı ile bu sorun çözülebilir.

Profilime girip bakarsan eğer s24 fe inceleme adı altında bir paylaşım yapmıştım olumlu ve olumsuz özellikleri hakkında. Hayırlı forumlar.

1- 1 günü çıkarır.

2- bütçede ki rakiplerine göre ekranı kötü ve çerçeveleri kalın.

3- çok iyi.

4- işlemcisi iyi.

5- ısınabilir.

Ekrana bir şey diyemem fakat çerçeve rahatsız etmez diye düşünüyorum sonuçta şu an kullandığım telefon olan M21'de kalın çerçeveli.

Merhaba öncelikle iyi akşamlar dediğin sorulara cevap vermek istiyorum.

1-120 Hz kullanıyorum cihazı ve günde 7-9 saat arası bir zaman dilimi veriyor oyun oynamana bağlı tabii ki ben batarya hızlı ölmesin diye sarjı 0 yapmamaya çalışıyorum 20'ye gelince şarj a takıyorum neyse.

2-Samsung'un amiral gemisi sayılabilecek sınıfta telefonlarından biri tam amiral gemisi olmasa da ve pikseller sırıtmıyor tabii ki.

3-Kamera performansı gayet tatminkar yapay zeka desteği ile de telefon kamerası daha da güzelleşiyor.

4-PUBG de S23-S24 120 FPS alırken bu cihaz 90 FPS veriyor kaldırabileceği halde 120 FPS vermemişler fakat FPS düşmesi yemiyorlar ne olursa olsun Call of Duty de falan 120 sanırsam.

5-Uzun süreli oyunda kılıf ile biraz ısınıyor fakat fan yardımı ile bu sorun çözülebilir.

Profilime girip bakarsan eğer S24 FE inceleme adı altında bir paylaşım yapmıştım olumlu ve olumsuz özellikleri hakkında. Hayırlı forumlar.

Teşekkürler hocam inceleyeceğim.

5- ısınma durumu nedir?

Ekran süresi olarak 8 saati rahatça veriyor.
Ekran kalitesi fiyati ve ekran boyutu icin fazlasiyla iyi.
Kamera performansi kendi fiyat bandinin en iyilerinden. Tabii ahım şahım mukemmel bir kamerası yok.
Oyun performansi oyun odakli olmayan bir cihaz olmasina ragmen fazlasiyla iyi. Game Booster+ eklentisini kurmayi ve performansi otomatik yonetmeyi kapatmayi unutmayin tabii :)
Isınma durumu ortalama hatta serin bile calisiyor.

Bende A51'den S24FE geçmeyi düşünüyorum ama sen kullan deneyimini bize anlatırsın hocam ☺️

2 aya yakın süredir kullanıyorum hocam sorulariniz varsa sizin de alabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı