mefeuw Femtopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #1 14 Nisanda geleceğini söylemişti herkes. Fakat hâlâ beklemekteyiz. Kesin bir kaynak varsa paylaşırsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2025
14 Nisanda geleceğini söylemişti herkes. Fakat hâlâ beklemekteyiz. Kesin bir kaynak varsa paylaşırsanız sevinirim.
Chuck Schuldiner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 1.951 Makaleler 3 Çözümler 7 14 Nisan 2025 #2 mefeuw dedi: 14 Nisanda geleceğini söylemişti herkes. Fakat hâlâ beklemekteyiz. Kesin bir kaynak varsa paylaşırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... GSM arena 23 Nisan diye güncellemiş hocam. Aynı şekilde ben de bekliyorum S24FE için. These older Samsung devices will receive One UI 7 stable update starting next week The update will also be released for foldables. Samsung said it would begin rolling out the Android 15-based One UI 7 stable update starting April 7, and... www.gsmarena.com
mefeuw dedi: 14 Nisanda geleceğini söylemişti herkes. Fakat hâlâ beklemekteyiz. Kesin bir kaynak varsa paylaşırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... GSM arena 23 Nisan diye güncellemiş hocam. Aynı şekilde ben de bekliyorum S24FE için. These older Samsung devices will receive One UI 7 stable update starting next week The update will also be released for foldables. Samsung said it would begin rolling out the Android 15-based One UI 7 stable update starting April 7, and... www.gsmarena.com
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.596 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #3 Sürekli erteleniyor, Mayıs ayından önce geleceğini sanmam gelse de yüklemeyeceğim belki hatalar vardır, önce kullanıcı yorumlarını görmek gerekir.
Sürekli erteleniyor, Mayıs ayından önce geleceğini sanmam gelse de yüklemeyeceğim belki hatalar vardır, önce kullanıcı yorumlarını görmek gerekir.