Talisca06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.832 Çözümler 6 Yer Ankara 8 Temmuz 2025 #11 GhOstseOul dedi: Aydınlatmanız için teşekkürler, deneyimli birinden bilgi almak çok değerli. Genişletmek için tıkla... Yaz günü ısınma normal diyecekler de 3 ay öncesinden bahsediyorum söyleyim. Bootloader açmak zulüm açınca da zamanında modlu WhatsApp kullandıysanız numara ban yiyor giremiyorsunuz WhatsApp'a.
GhOstseOul dedi: Aydınlatmanız için teşekkürler, deneyimli birinden bilgi almak çok değerli. Genişletmek için tıkla... Yaz günü ısınma normal diyecekler de 3 ay öncesinden bahsediyorum söyleyim. Bootloader açmak zulüm açınca da zamanında modlu WhatsApp kullandıysanız numara ban yiyor giremiyorsunuz WhatsApp'a.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.207 Çözümler 86 8 Temmuz 2025 #12 Talisca06 dedi: Hocam gereksiz ısınma vardı şarjı çabuk bitiyordu. Instagram'da bile ısınıyordu. Uygulama optimizasyonu bozuk. Aklımda kalan bunlar. Genişletmek için tıkla... Pek objektif değil. Sanki genel değil özeli sorunmuş gibi.
Talisca06 dedi: Hocam gereksiz ısınma vardı şarjı çabuk bitiyordu. Instagram'da bile ısınıyordu. Uygulama optimizasyonu bozuk. Aklımda kalan bunlar. Genişletmek için tıkla... Pek objektif değil. Sanki genel değil özeli sorunmuş gibi.
Talisca06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.832 Çözümler 6 Yer Ankara 8 Temmuz 2025 #13 Hououin Kyouma dedi: Pek objektif değil. Sanki genel değil özeli sorunmuş gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam ben yaşadığım sorunları söyledim. Elektronik şans işi sonuçta birinde olur birinde olmaz.
Hououin Kyouma dedi: Pek objektif değil. Sanki genel değil özeli sorunmuş gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam ben yaşadığım sorunları söyledim. Elektronik şans işi sonuçta birinde olur birinde olmaz.
estedha2 Decapat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 401 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #14 S24FE alınız bende geçenlerde iPhone 12'den S24FE'ye geçtim ve çok memnunum bu zamana kadar Samsung S Serisi kullanmamış olmama üzülüyorum.
S24FE alınız bende geçenlerde iPhone 12'den S24FE'ye geçtim ve çok memnunum bu zamana kadar Samsung S Serisi kullanmamış olmama üzülüyorum.