Arkadaşlar merhaba 1000 kere belki bu konu soruldu ama ben bütçeleriyle beraber tekrardan sormak istiyorum şu anda kullanmakta olduğum telefon Samsung A23 telefona günlük çok vakit geçiriyorum daha öncelerde iPhone XR'da kullandım genel olarak 2 ekosisteme de aşinayım sıkıntı çekmem. 3 yıldır bu telefonu kullanıyorum kasıyor diyemem ama premium segmente geçmek istiyorum. Günlük hayatta telefonla çok zaman geçiririm şarj etme sıkıntım da yok ikisinin de şarjı beni götürecektir.
Oyun oynamıyorum. Beni korkutan 2 şey var ilki 4 yıl geçince telefonun donması osu busu iPhone bu konuda başarılı Samsung'un hiç premium telefonunu kullanmadım Samsung S24FE beni 4 yıl sonra kendinden soğutur mu yoksa sosyal medya gibi günlük kullanımlarda kasma yavaşlama olmadan beni götürür mü? İkinci beni korkutan konu kamera konusu, iPhone 13'ün kamerasına kıyasla Samsung beni üzer mi arada bir sosyal medyaya attığım fotoğrafların kötü durmasını istemiyorum?
Fiyat konusuna gelirsek şu anki telefonumu verdiğimde öğrenci indirimi ile birlikte Samsung S24FE 20000 TL, iPhone 13 28000TL. Son sorum da sırf kamera ve kompakt tasarım için S24! Ün indirime girmesi beklenir mi?