S25 alınır mı?

• Konuyu başlatan Kaleo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.734
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Elimde S23 256 GB modeli mevcut, takas desteği ile yarı fiyatına geliyor. Sizce bu şekilde alınır mı? Yoksa fiyat düşmesi mi beklenmeli? Ya da S23 devam mı etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde S23 256 GB modeli mevcut, takas desteği ile yarı fiyatına geliyor. Sizce bu şekilde alınır mı? Yoksa fiyat düşmesi mi beklenmeli? Ya da S23 devam mı etmeliyim?

Fiyat düşse bile yarı fiyatı kadar düşmez. Daha fazla güncelleme alayım daha iyi işlemci olsun diyorsan al. Onun dışında pek fazla bir şey değişmemiş.

Takasta demin denedim fiyat bayağı ölüyor. Bende de 23 var. Bence gereksiz bir masraf yani kendimce. Kullanmaya devam. S23 hala taş gibi hocam :) Tabi ki kendi görüşüm. Karar sizin.

Son düzenleme:
Bende de var S23 var cebimde hazır bir 30k olsa yükseltirdim %50ye yakın performans artışı ve 30 saat ekran süresi cezbetti şahsen beni.

Kendim takas denedim 18k+5k takas desteği veriyor. Telefon s22.verilir mi?

Yani hocam siz bilirsiniz ama S22 de sanırım (iş yerinde ki kullanan arkadaşlarımın dediğine göre) bataryası pek memnun etmemiş. Yani imkanınız var ise hem daha güncel hem daha iyi bir batarya için geçilebilir. S23 biraz daha yeni olduğu için (aslında pek yeni değil) bana gereksiz harcama geldi. Karar sizin yani. Fiyatlar düşerse harika olur.

Samsung her lansımanda yüksek fiyatla ürün getiriyor. Örneğin Watch7 11.000TL olarak piyasaya sürüldü, şuan 9000TL bandına kadar geriledi. Aynı şekilde S25'de 45.000TL civarına düşer diye düşünüyorum. O zaman takas düşünülebilir S23 üzerine 15.000TL verdiğinizi düşünsenize :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı