S25 alınır mı?

Squirrell

Hectopat
Daha fazla  
S24, S24+ ve S25 arasında kaldım. S24 ve 24+ arasında neredeyse fiyat farkı yok ama S25'te biraz var. En ucuz fiyatı 46k şu an. S24+ biraz büyük o yüzden boy farkı konusunda tedirginliğim var. S25 Snapdragon işlemcili olduğu için Exynos'a göre daha ısınacağını da düşünüyorum o yüzden sormak istedim sizce hangisi hangi kullanıma göre daha iyi fiyata göre performans olarak.

Son düzenleme:
Oyun oynayacaksan S25 Snapdragon 8 Elite var Android'in en güçlü işlemcisi tabii ki de ısınır ve S24 serilerinde Exynos olduğu için performans bir tık daha düşük.

Oyun oynayacaksan S25 Snapdragon 8 Elite var Android'in en güçlü işlemcisi tabii ki de ısınır ve S24 serilerinde Exynos olduğu için performans bir tık daha düşük.
Gördüğüm kadarıyla exynos daha fazla ısınıyor snapdragon a göre . Aslında konuda bundan bahsetmiştim ama düzelt dediğim için galiba cümlenin içeriği değişmiş olabilir

S25 serisinin hepsi snapdragon bataryası günü çıkartacak seviye de sizin işinizi görecekse neden olmasın.

Aslında fiyat farkına değer mi bilmiyorum ama şimdi gördüm amazonda 2000tl indirimli kampanya ile 42k ya düşüyor ama 128gb versiyonu , 256gb 48k

Ekstradan formu okuyanlara soruyorum KVK garantili almak mantıklı mı? Çünkü birçok sitede ya KVK garantili ya Samsung Türkiye+ KVK garantili vs. Yazıyor

Son düzenleme:
hocam boyut konusunda tedirginliğin varsa s25 i tercih edebilirsin, ısınma ve batarya konusunda samsungun küçük cihazlarında sorun yaşayabilirsin, bu sebeple plus modelleri daha mantıklı ama boyut konusu daha önemli. Ayrıca samsungun garantisi kvk değil diye biliyorum ama çokta önemli değil fold modellerden alsaydın garanti daha önemli bir faktör olurdu.

S24ü silin bir kere.
S25i işlemcisi önemliyse alabilirsiniz.
Ekran, batarya ve bir tık daha dengeli soğutma performansı önemliyse S24+ alabilirsin. Bu arada Exynos'da sorun çıkarmaz, 2400 gayet iyi bir model.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı