S25+ alınır mı?

nisoş

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben S25+ almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe yetiyorsa magic 7 Pro öneririm ancak S25+'da gayet iyi bir cihaz. Samsung tarafında da muadili S24U daha iyi bir tercih olsa da daha performanslı bir model istiyorsanız S25+ bakılabilir.

Diğer özelliklere nazaran performans sizin için öncelikse alınır. Ek olarak bütçen yeterse Magic 7 Pro veya S24 Ultra öneririm. Kamera ve premium hissiyat açısından daha iyi olabilir.

S24 ultra kaba olur mı diye de düşündüm. Tam olarak s24 ultra ile s25+ arasındaki farkları yazabilecek var mı?

S24 Ultra kaba olur mı diye de düşündüm. Tam olarak S24 Ultra ile S25+ arasındaki farkları yazabilecek var mı?

S24 Ultra’da daha iyi bir kamera, kalem desteği ve daha premium hissettiren bir kasa bulunuyor. Ekran boyutu da biraz daha büyük. İsterseniz mağazalarda deneyip görmeniz daha iyi olur.

Son düzenleme:
S24 Ultra’da daha iyi bir kamera, kalem desteği ve daha premium hissettiren bir kasa bulunuyor. Ekran boyutu da biraz daha büyük. İsterseniz mağazalarda deneyip görmeniz daha iyi olur.
S24 ultralar hala mağazalarda bulunuyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…