S25 alınır mı?

Warlxy

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar S25 almayı planlıyorum ama bugün mağazada denediğimde çok küçük geldi bana. Şu anki telefonum 6.67 inç S25 ise 6.2 inç. S25 Plus alacak da bütçem yok maalesef en fazla S25'e yeter bütçem. S25 al alışırsın mi dersiniz yoksa S24 Plus mu düşünmeliyim? Dediğim gibi bütçem S25 Plus'a yetmiyor S25 FE ise FE modeli olduğu için bazı özellikleri kısılmış bir telefon diye biliyorum, ondan dolayı geriye büyük ekran olarak tek seçenek S24 Plus kalıyor. S25 FE mi S24 Plus mu yoksa S25 al, küçük ekrana alışırsın mı dersiniz? Düşüncelerinizi bekliyorum.

Alınır.

S25 al geç bence. Bazen diyorum elimde olsa kompakt telefon alırdım zamanında. Büyük ekran iyi oluyor ama telefonun ufak ele gelmesi de güzel işte.

S25 al geç bence. Bazen diyorum elimde olsa kompakt telefon alırdım zamanında. Büyük ekran iyi oluyor ama telefonun ufak ele gelmesi de güzel işte.
Öyle tabi ama ne bileyim büyük ekrana alıştım mağazada kamerasını denemek istedim o zaman bile elim istemeden kamerayı falan kapatmış telefon küçük olduğu için .

Kompakt cihaz istiyorsan alinir. Buyuk cihaz istiyorsan S24+ yerine Honor 400 Pro bak.
Honor istemiyorum gibi hocam açıkçası Samsung alma taraftarıyım bugün mağazada çoğu telefonu inceledim ama çok cezbetmedi beni honor xioami falan.

Öyle tabii ama ne bileyim büyük ekrana alıştım mağazada kamerasını denemek istedim o zaman bile elim istemeden kamerayı falan kapatmış telefon küçük olduğu için .

Eliniz büyükse biraz garip gelebilir o da var. Eğer tasırımı bozmaz dersen Honor 400 Pro bakabilirsiniz. Tek eksisi güncelleme desteğinin 3 sene olması.

Küçük ekran bence telefonda daha iyi. Alışırsanız seversiniz küçük ekranı.

Ben de küçük ekran iyi diye Pro Max yerine Pro aldım. Pişmanım.

Niçin hocam? Bende mesela M32 var ekranı bazen çok büyükmüş gibi geliyor halbuki çok da büyük değil. Hepitopu 6.4'in.

Niçin hocam? Bende mesela M32 var ekranı bazen çok büyükmüş gibi geliyor halbuki çok da büyük değil. Hepitopu 6.4'in.
Kullandığım 15 pro 6.1 inch. Güncel prolar 6.9 inch. Mesajlaşmada falan parmaklarım birden fazla karaktere basıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…