Ahmet_N34 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 903 Çözümler 1 Yer Andromeda Gökadası Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:02 #11 Jeffrey Hardy dedi: Kaca denk geldi? Genişletmek için tıkla... 52440 TL, PttAVM'den aldım.
Xergeon Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 1.211 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:26 #12 Ahmet_N34 dedi: 52440 TL, PttAVM'den aldım. Genişletmek için tıkla... Usta keşke başka yerden alsaydın 1 - 2 lira daha koyup PTTAVM bence çok kötü tercih olmuş.
Ahmet_N34 dedi: 52440 TL, PttAVM'den aldım. Genişletmek için tıkla... Usta keşke başka yerden alsaydın 1 - 2 lira daha koyup PTTAVM bence çok kötü tercih olmuş.
Mustafa Efe Ozan Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:29 #13 Ahmet_N34 dedi: Şu an 52-54K fiyatlarda, alınır mı? 51k iken niyetlendim fakat elimde olmayan sebeplerden alamamıştım. Sizce alınır mı bu fiyata? (Apple ve Samsung harici düşünmüyorum) Genişletmek için tıkla... Alınır hocam bizzat kendim kullanıyorum çok memnunum işlemci hızı, ekran kalitesi falan çok iyi bataryada 1 günü rahat çıkarıyor.
Ahmet_N34 dedi: Şu an 52-54K fiyatlarda, alınır mı? 51k iken niyetlendim fakat elimde olmayan sebeplerden alamamıştım. Sizce alınır mı bu fiyata? (Apple ve Samsung harici düşünmüyorum) Genişletmek için tıkla... Alınır hocam bizzat kendim kullanıyorum çok memnunum işlemci hızı, ekran kalitesi falan çok iyi bataryada 1 günü rahat çıkarıyor.
Ahmet_N34 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 903 Çözümler 1 Yer Andromeda Gökadası Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:53 #14 Xergeon dedi: Usta keşke başka yerden alsaydın 1 - 2 lira daha koyup PttAVM bence çok kötü tercih olmuş. Genişletmek için tıkla... Niye hocam ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim. En azın 3 bin daha koymam lazımdı daha güvenilir yerden almak için.
Xergeon dedi: Usta keşke başka yerden alsaydın 1 - 2 lira daha koyup PttAVM bence çok kötü tercih olmuş. Genişletmek için tıkla... Niye hocam ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim. En azın 3 bin daha koymam lazımdı daha güvenilir yerden almak için.