S25 Edge vs Xiaomi 15t Pro

erennylmzrr

Decapat
Daha fazla  
Sizce hangisini seçmeliyim ve neden seçmeliyim? Güncel olarak Realme GT7 Pro kullanıyorum ve Samsung kulaklık ve saat kullanıyorum.

Sizce hangisini seçmeliyim ve neden seçmeliyim? Güncel olarak Realme GT7 Pro kullanıyorum ve Samsung kulaklık ve saat kullanıyorum.

Xiaomi alacaksan t yerine mi serisi al Xiaomi'den Samsung arayüzüne geçtim arayüz gerçekten temiz ve Xiaomi'ye göre çok daha iyi durumda senin seneryonda Samsung alınmalı onun harici Xiaomi 15 bak.
Not: Elindeki cihaz gayet kaliteli değiştirmeni gerektirecek bir durum yok diye düşünüyorum.

@erennylmzrr S25 Edge ben beğenmedim. Mağazada inceledim ancak hoşuma gitmedi ki S25 serisinin en piyasası olmayan telefonu olacak gibi duruyor. 15T Pro'lar gözüme güzel geliyor bende şu an S22 Ultramı satıp 15t Pro alacağım yurt dışı kayıtlı olarak 512 GB sıfırı 29 bine. Ama bütçem olsaydı yurt dışı almazdım yurt dışı 29 30 istiyorlar. Ithalatçı garantilisi ise 38 bin TL PttAVM'de.

@erennylmzrr S25 Edge ben beğenmedim. Mağazada inceledim ancak hoşuma gitmedi ki S25 serisinin en piyasası olmayan telefonu olacak gibi duruyor. 15T Pro'lar gözüme güzel geliyor bende şu an S22 Ultramı satıp 15t Pro alacağım yurt dışı kayıtlı olarak 512 GB sıfırı 29 bine.

Xiaomi serisine yazılım ve arayüz konusunda pek güvenemiyorum

@erennylmzrr Kimse güvenmiyor 😃. Maalesef dediğiniz gibi hocam. HyperOS her ne kadat ilerleme kaydedilmiş olsa da sonuçta Xiaomi. Düz S25 alın bence. Edge olan değil.

@erennylmzrr Batarya dışı iyi telefon. Batarya olarak seni memnun etmeyebilir.

@erennylmzrr Kimse güvenmiyor 😃. Maalesef dediğiniz gibi hocam. HyperOS her ne kadat ilerleme kaydedilmiş olsa da sonuçta Xiaomi. Düz S25 alın bence. Edge olan değil.

Batarya olarak oyun oynanmadığı taktirde günü kurtarır ve ben öyle pek oyun oynamıyorum oynasam bile PUBG tarzı şeyler değil, üstelik ekran ve sağlamlık açısından düz S25'ten daha iyi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı