S25 FE beklemeye değer mi?

S24FE kullanan biri olarak S25FE'den çok abartı bir fark hissettireceğini sanmam ki halen güncelleme alma ömrününü başlarında. Hemen hemen tüm Ai ve benzeri nimetlerden faydalanıyorum.

Alacaksan da dediğin gibi kesinlikle 256 GB olan modelini almalısın. Hafızası 128gb olana nazaran 2 katı hızlı bir donanıma sahip.

Yardımcı olduğunuz için teşekkürler S25 FE eğer 30k altına düşmezse kasım gibi bir alt modele kayacağım yardımcı olan herkese tekrardan teşekkürler.

İşlemci olarak çok küçük bir fark var. Ekran çerçeve inceliği ve şarj özellikleri harici bir farkı yok öyle büyük. İlk çıktığında 30k veya üstü çıkar sonra düşer.

Şu anda ön siparişte 40k gibi S24 Plus'tan bile pahalı olarak absürt bir fiyatı var asıl çıkışında fiyatını değerlendireceğim.

S25FE'ye bahsedilen para verilmez.

Şu anda ön siparişte 40k gibi S24 Plus'tan bile pahalı olarak absürt bir fiyatı var asıl çıkışında fiyatını değerlendireceğim.
2-3k ekleyince S25 aliniyor

Umudum 256'lık S24 FE 25k ya da altına düşerse indirim + yeni modeli çıktığı için fiyatı düşer diye düşündüm
Bende bunu yapmak için pusuda bekliyorum ama resmi satıcılar dışında almak pek içime sinmiyor. X iletişim ve y teknoloji gibi satıcılar hiç güven vermiyor. Amazon da var onlarda 128 GB'lık versiyonu satıyor.

Hocam bazen hem A56 hem S24 FE düşebiliyor onu bekliyorum inşallah o zaman değerlendireceğim ayrıca 30k vermek istemiyorum mümkünse 25-26k gibi bir fiyat bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…