S25 FE mi Nothing Phone 3A Pro mu?

Bütçe
32000

Yusufkob

Decapat
Daha fazla  
Genel olarak kamera önemli benim için fakat 3 4 yıl sonra bile sorunsuz çalışsın istiyorum. Ama 3A Pro kamerada iyi olsa da işlemci konusunda sıkıntılı ve video noktasında esnek değil, 4K 60 FPS bile yok.

Ek olarak belki olaya Xiaomi 14T Pro'yu dahil ederim. Ama alabilecek olsam 3A Pro'yu tercih ederim çünkü teleskopik telefoto var.

14T Pro ikisinin arasından daha mantıklı gibi duruyor bir de, Honor 400 Pro'ya bakmanızı öneririm ama onunda Avrupa harici ülkelerde güncelleme sorunları var.

Ama derseniz onlarla hiç uğraşmak istemiyorum yazılımıda güncellemeside güzel olsun o zaman S25FE, çerçeveyide inceleştirdiler hem.

14T Pro ikisinin arasından daha mantıklı gibi duruyor bir de, Honor 400 Pro'ya bakmanızı öneririm ama onunda Avrupa harici ülkelerde güncelleme sorunları var.
Hocam huawei almam kesinlikle. Pura 80 ultra falan olabilirdide şuan çok zor. Ek olarak 14tpro biraz geri planda benim icin mâlum fiyatı pahalı.

3a pro öneriyorsunuz yani.

Hocam huawei almam kesinlikle. Pura 80 ultra falan olabilirdide şuan çok zor. Ek olarak 14tpro biraz geri planda benim icin mâlum fiyatı pahalı.

3a pro öneriyorsunuz yani.
"Onermiyorsunuz"

Hocam Huawei almam kesinlikle. Pura 80 Ultra falan olabilirdide şu an çok zor. Ek olarak 14tpro biraz geri planda benim icin mâlum fiyatı pahalı.

3A Pro öneriyorsunuz yani.

"Onermiyorsunuz"

Asla önermiyorum hocam, Huawei değil Honor hocam gerçekten güzel güncelleme skalası hariç olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…