Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yakın zamanda telefon alacağım ve S25 FE 256 GB almaya karar verdim. Fakat S24+ mı alsam diye kafam karışıyor. Aradaki 7 bin TL'lik fiyat farkına değer mi? Ayrıca S24+ şu anda 40 bin TL, sizce fiyatına değer mi yoksa pahalı mı?
Fiyatına değmez. 1 buçuk sene önce 38999 almıştım. Kamerası nedense kötü geliyor bana. Tavsiyem bence ikinci elden temiz bir S24 S25 çok daha makul olur diye düşünüyorum. Bana kalırsa S24 Plus ve S25 FE de alınmaz.
S25 ile S24 arasında minnak farklar dışında neredeyse hiç bir şey yok, birebir aynı telefonlar. Şahsen ben gidip S24+ veya konu da belirtemeseniz de S24 FE almanızı daha çok öneririm.
S24+ modeli QHD+ çözünürlük ve LTPO panel kullanıyor. FE ise FHD+ ve standart 120Hz. Soğutma olarak da daha başarılı ama 7K'lık farka değer mi emin değilim.