S25 FE vs iPhone 15 vs iPhone 14 Pro Max

TR_Smash_exe

Hectopat
Daha fazla  
Telefon almayı düşünüyorum. S25 FE 35K civarı, iPhone 15 50K civarı. Bu farka değer pek bir şey göremedim. iPhone alırsam 14 Pro Max mi, 15 mi yoksa daha ucuza S25 FE mi? Kafama takılan şey işlemcisi çok iyi değil S25 FE'nin, fakat kamera olarak 15K farka değer bir şey yok gibi. Yardımcı olursanız sevinirim, kararsız kaldım. Bütçe 50'yi geçmesin, sonrası abartı geliyor, o kadar ihtiyacım yok.

IPhone'ler arasında 14 Pro Max derim. 14 Pro Max, 15'ten her yönden daha iyi bir telefon. İşlemci olarak da aynılar 15'le o sebepten günü geldiğinde destekleri aynı anda bitecek. S25 FE ile bayağı makas var bu IPhone'ler arasında. Yani sizin bileceğiniz iş elbette. Yapay zeka özellikleri sadece S25 FE'de var. Kamera olarak da çok bir fark görmediyseniz yani sizi tatmin edeceğini düşünüyorsanız fazla masraf yapmadan S25 FE de seçilebilir iOS şart değilse.

Yani evet iOS şart değil fiyat farkından dolayı düşünüyorum. Batarya ve ekran olarak da daha cezbedici S25FE. Kamerası da benim için yeterli işlemciye gelince de çok oyun oynamıyorum sıkıntı olmaz gibi geliyor.

Fiyat farkından dolayı S25 FE der geçerim. 32 bin TL'ye bulunabiliyor 256 GB olanı bayağı iyi.

32K ya nerede var rica etsem bilgilendirir misiniz?

Satıcı MediaMarkt. Kendi sitelerinden 330 TL daha ucuza satıyorlar ama ben direkt sitesinden alayım derseniz:

Tamamdır teşekkürler hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…