S25 FE vs S24+ Batarya olarak hangisi?

İkisinde de 4900 var. Ancak Plus'ta çözünürlük ve piksel yoğunluğu daha fazla bu gibi durumlar bataryanın daha hızlı tükenmesini sağlamaz mı?

Ayrıca 25FE 32500 TL iken Plus şu an 39000 TL.

Standart günlük kullanım için batarya daha önemli olacak birisi için sizce hangisi tercih edilmeli?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hocam s4+ da 2k çözünürlük mevcut tabi bataryayı fazla tüketecektir. Şurda bir test var ama içerisinde senin iki telefonda mevcut değil , sadece 25 ile 24'ün karşılaştırmasına baktığımızda ikisindeki bataryada 4000 mah olmasına rağmen s25 2 saat daha fazla dayanmış. Üstelik ikisinin de ekran çözünürlükleri aynı .

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şurda s24 ile s24+ batarya performansı var nerdeyse kafa kafaya çıkıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Buda farklı bir karşılaştırma s25fe , s24'den 1 saat fazla dayanıyor.

Özetle siz S25FE'yi alın hocam.

S25 Fe almayın hocam. Düz amiral gemisini tercih ederdim ben olsam S24+ kullanıyorum ve sorunsuz xihaz 1 yılı geçti. Tavsiyem S24+ olur. Aralarınsa fark yok neredeyse ama fr serisi yazılımsal olarak bir tık süşük kalıyor düz amiral gemilerine göre

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı