S25 FE vs S24 FE

Bütçe
33000

AliceBUT

Centipat
Daha fazla  
Teoefonu normal kullanım için ve arada oyun için kullanacağım. Şu anda S21FE kullanmaktayım ve kardeşime vereceğim. Sizce bu 2 cihaz arasında hangisi tercih edilmeli? Telefonun kaba olmaması yani elimde tuğla taşıyormuş gibi olmaması iyi olurdu. Performans, kamera. Bunlar dışında öneriniz var ise beklerim ama MediaTek olmasa :)

Ayrıca daha düşük bütçeye bile inerim yeter ki üzmesin. Paramı olabildiğince iyi değerlendirmeye ve elimde kalmasını istiyorum.

S24 daha iyi olur.
Düz S24 küçük geliyor, elim biraz büyük. :)

Aradaki fark kayda değer bir fark değil bütçe konusunda sorununuz yoksa S25FE derim. 2000 TL fark değer.
Çoğu kişi S24FE daha iyi olur diyor neden bilmiyorum, aradaki fark dediğiniz gibi. Neye göre S24FE yi övüyorlar onu anlamadım hocam.

Teoefonu normal kullanım için ve arada oyun için kullanacağım. Şu anda S21FE kullanmaktayım ve kardeşime vereceğim. Sizce bu 2 cihaz arasında hangisi tercih edilmeli? Telefonun kaba olmaması yani elimde tuğla taşıyormuş gibi olmaması iyi olurdu. Performans, kamera. Bunlar dışında öneriniz var ise beklerim ama MediaTek olmasa :)

Ayrıca daha düşük bütçeye bile inerim yeter ki üzmesin. Paramı olabildiğince iyi değerlendirmeye ve elimde kalmasını istiyorum.
S24FE alın bence. S25FE'nin batarya, şarj hızı gibi avantajları var ama aradaki farka değer mi bilmem. İşlemci ve kamera konusunda da neredeyse aynılar. Size kalmış.

S24FE alın bence. S25FE'nin batarya, şarj hızı gibi avantajları var ama aradaki farka değer mi bilmem. İşlemci ve kamera konusunda da neredeyse aynılar. Size kalmış.
S24 FE'nin fiyatını uçurmuşlar hocam, neredeyse hiç fark yok, S25 FE alınması daha sağlıklı olur.

S24 FE'nin fiyatını uçurmuşlar hocam, neredeyse hiç fark yok, S25 FE alınması daha sağlıklı olur.
En son baktığımda 3-5 bin TL gibi bir fark vardı. Eğer şu an değişmişse evet S25 FE daha mantıklı. Hem yenilik hem de FE serisinin uzun süren o batarya sıkıntısından da kurtulunmuş olunur.

Düz S24 küçük geliyor, elim biraz büyük. :)

Çoğu kişi S24FE daha iyi olur diyor neden bilmiyorum, aradaki fark dediğiniz gibi. Neye göre S24FE yi övüyorlar onu anlamadım hocam.

2000 TL verip hem daha hafif daha iyi bir batarya ve daha iyi selfie kamerasına sahip olacaksınız, ayrıca daha uzun güncelleme desteği. 2000 TL bu özellikler için değer para değil yani.

Pekii, sizce nereden almak mantıklı? En fazla taksit neresi yapar yani.

S25FE öneririm. Fakat taksit seçeneği yok diye biliyorum. Eğer varsa da faizli olur diye düşünüyorum.

Vatan da Fibebank'a özel taksit imkanı var fakat 38000 TL'ye geliyormuş. Eğer imkanınız varsa tek çekim almanız sizin için daha kârlı olur. Kalan paraya da kaliteli bir kılıf alırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı