S25 mi S24 Plus mı tercih edilmeli?

DieSpie

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire RX6600
AMD Ryzen 5 5500
Gigabyte B450M
Apacer 8x2 Gb Ddr4 3200Mhz Panther
Başlığa yazdığım gibi dostlar, hangisini tercih etmeliyim ve neden. Kendimi bildim bileli Apple kullanıyorum ve Samsung'a geçeceğim fiyat/performans olmasından dolayı. Öğrenci indirimi ile S25 44K gibi bir şeye denk geliyor. Nedenlerini de belirtirseniz sevinirim.

S25 tabi ki. Ama çok eski iPhone kullanmıyorsan iPhone'dan Android'e geçilmez.

S25 tabii ki. Ama çok eski iPhone kullanmıyorsan IPhone'dan Android'e geçilmez.

iPhone 11 kullanıyorum. S24+ kağıt üzerinde batarya ve ekran olarak daha iyi gibi gözüküyor neden S25.

iPhone 11 kullanıyorum. S24+ kağıt üzerinde batarya ve ekran olarak daha iyi gibi gözüküyor neden S25.
Bazı farkları var bataryada S25 4000 S24+ 4900 ama önemli olan işlemci farkı S24+ de Exynos 2400 kullanılmış S25 de ise Snapdragon 8 Elite yani daha güçlü S24+nun ekranı daha büyük bence batarya farkına bakmadan S25 tercih edilmeli benim düşüncem.

Arkadaş zaten açıklamış ama bende anlatayım. Exynos chipsetin verimliliği SD kadar iyi değil yani herhangi bir işlemde Exynos daha çok ısınıp daha çok güç tüketecek. Eğer ekran ve bataryası büyük olsun diyorsan S25+ da zorlayabilirsin.

Teşekkürler, o fiyatlara çıkarsam en kötü temiz 2. el Apple'ın Pro modellerini tercih ederim alışkanlıklarımdan dolayı düşünüyorum, şu an beni 2 yıl idare etmesi yeterli olacağından ve kullandığım dönemde de beni tatmin etmesi yeterli olacaktır bu yüzden S25 en iyi tercih gibi duruyor.

S25 in Kasım indirimlerinde fiyatı düşer mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…