S25 Plus alınır mı?

Bütçe
45.000-55.000

K3NW4Y

Hectopat
Daha fazla  
Bir süredir S25 Plus almayı düşünüyorum ama sürekli vazgeçiyorum. S25FE ve S26 serileri tanıtıldıktan sonra fiyatta nasıl bir değişim olur S26'nın çıkması ile düşüş olur mu olacaksa beklemeye değer mi?

S25+ Samsung istiyorsanız gayet iyi bir model. S26 serisi çıkar çıkmaz olmasa da çıktıktan bir süre sonra fiyatları düşebilir ancak sırf en fazla 3 4 bin fiyat farkı için o kadar beklemek ne kadar mantıklı bilemem.

S25+ yeterli olur bataryası vs. Eğer güzel özelleştirilebilinir, daha iyi yazılım isterseniz Android tarafındaki en iyi yazılımlardan biri.

Hiç bir ürün yeni modeli çıktığı gibi indirim almaz aradan bir süre geçmesi gerekir. Sizin beklemeniz gereken bu sürede telefon piyasası artacaktır zaten.

S25+ Samsung istiyorsanız gayet iyi bir model. S26 serisi çıkar çıkmaz olmasa da çıktıktan bir süre sonra fiyatları düşebilir ancak sırf en fazla 3 4 bin fiyat farkı için o kadar beklemek ne kadar mantıklı bilemem.
dediğiniz gibi mart ayı gibi 3 4 bin tl gibi bir fark olacaksa beklemek değmez

Hiçbir ürün yeni modeli çıktığı gibi indirim almaz aradan bir süre geçmesi gerekir. Sizin beklemeniz gereken bu sürede telefon piyasası artacaktır zaten.

Teşekkürler o zaman beklemenin bir manası yok ilk fırsatta alacağım.

Son düzenleme:
Çok yüksek kamera kalitesi beklentiniz yoksa memnun eder. Ana kamera sensörü olarak S23'teki GN3 sensörü kullanıyor. Kamera için çıkılabiliyorsa Ultra modellerine çıkılmalı.

Çok yüksek kamera kalitesi beklentiniz yoksa memnun eder. Ana kamera sensörü olarak S23'teki GN3 sensörü kullanıyor. Kamera için çıkılabiliyorsa Ultra modellerine çıkılmalı.

Öyle çok bir beklentim yok 10 üzerinden 7 kalitesi olsa yeterli benim için. Ultra modelleride fazla büyük kalem kullanmayacağım için çok mantıklı bulmuyorum sırf kamerası için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı