S25 Plus vs S25 Ultra

Bütçe
100000

Fatih Karademir

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. İki telefonun arasındaki farklar nedir? S25 Plus'ın tasarımı ve ekran boyutu daha çok hoşuma gidiyor. Ultra çok köseli gibi ama o da şık sizce hangisi?

Yanlış bilgi
Teknik olarak Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB* / Samsung Galaxy S25 Plus 256GB karşılaştırırsak:
  • Suya dayanıklılık: *> Su geçirmez / Suya dayanıklı3
  • Arka kamera: * > 0.75x daha fazla megapiksel
    • * > 200 MP + 50 MP + 10 MP + 10 MP / 10 MP + 12 MP + 10 MP
    • Odak uzunluğu: * > 5.56% geniş diyafram:
      • * > f/1.7, f/3.4, f/1.9, f/2.4 / f/1.8 & f/2.2 & f/2.4
    • :2x daha fazla zoom aralığı
      • *> 5x / 3x
    • Lazer otofokus:
      • *> Var / Yok
    • El ile objektif hızı ayarlama özelliği:
      • *> Var / yok
  • Bluettoh ses protokolü:
    • *> AptX Lossless var / ypl
  • Daha yeni Gorilla Glass sürümü
    • *> Gorilla Armor 2 / Gorilla Glass Victus 2
+
Ultra daha ağır, daha büyük

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben dün S25 Ultra sipariş ettim en büyük farklar kamera ve ekran boyutlarda bu kadar yakınken S25 Ultra tercih edilebilir.

Hafif bir telefon istiyorsanız Ultra almayın bence, daha ağır ve büyük oluyor çünkü.

Arkadaşlar merhaba. İki telefonun arasındaki farklar nedir? S25 Plus'ın tasarımı ve ekran boyutu daha çok hoşuma gidiyor. Ultra çok köseli gibi ama o da şık sizce hangisi?

S25 ultrayı ayıran en büyük detay kamera. Ama bana göre 20 bin TL'ye değer bir fark yok hem S25+ daha zarif bir telefon olarak gözüktü bana.

Bütçe sıkıntı değilse S25 ultra tabi ki.
S25+'a göre artıları:
-Ekranda yansıma önleyici kaplama
-S-pen
-Çok daha iyi kamera paketi
-Titanyum çerçeve
20k'lık bir fark yokmuş

Senin için en çok fark edecek farkları kamera paketi ve kalemi olacaktır muhtemelen. Titanyum kasa vs. çok daha göz ardı edilebilir farklar. Kalanında benzerler zaten.
Bari düzgün bir AI'a yazdırsaydın da yanlış bilgi ve yazım hatalarıyla doldurmasaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…