Hala kendi işlemcisini üretemiyor eli bağı Snapdragon'da şu an Elite serisinin de yüksek ısınma sorunları olduğu söyleniyor Samsung Snapdragon varyasyonundan olabildiğince hızlı ayrılmalı.
Hala kendi işlemcisini üretemiyor eli bağı Snapdragon'da şu an Elite serisinin de yüksek ısınma sorunları olduğu söyleniyor Snapdragon varyasyonundan olabildiğince hızlı ayrılmalı.
İşlemci konusundan çok RAM, güncelleme desteği ve AI konusu kafamı çok kurcaladı 12 GB RAM ile 7 yıl aktif güncelleme alması bence hiç gerçekçi değil Android tarafının en iddalı amiral gemisinin bu derece az RAM'le gelmesi üzdü.
Teknonoji olarak elbette üstündür ama RAM olarak bile S24 Ultra ile aynı, kamera seti bile aynıymış deniyor sadece geniş açısı sanırım 12MP'den 50MP'ye çıkarılmış benim için biraz hayal kırıklığı bir seri oldu.
İşlemci konusundan çok RAM, güncelleme desteği ve AI konusu kafamı çok kurcaladı 12 GB RAM ile 7 yıl aktif güncelleme alması bence hiç gerçekçi değil Android tarafının en iddalı amiral gemisinin bu derece az RAM'le gelmesi üzdü.
Samsung biraz işin şovunda hocam düzenli bir politikası olmadığı gibi Al konusunda da kendi teklonojisine önem vermiyor 2 yıl sonra ücretli satılacak bir Al yazılımı getirip biz Apple'dan iyi yapıyoruz diyorlar. Kamera tarafında da sırf dikkat çekmek için kullanılan 10X optik ve 8K 30 fps videolarda tamamen günlük hayattan uzak bir sistem.
S24'e 33K fiyat biçip S25'e üstüne 18K koyacak ne getirdiler ki? İşlemci olarak fark ciddi tamam da Apple'a karşı fiyatları çok daha uygun diye tercih ediliyordu. Hala günümüz şartlarına göre uygun ama pahalı yani. Beklenen bir şeydi orası ayrı. 15 ile neredeyse aynı fiyat.