S25 serisini nasıl buldunuz?

S25 serisinden çok yapay zeka ilgimi çekti. S25 serisi bence güzel olmuş ama yapay zeka özellikleri daha bir aşırı ilgi çekici olmuş.

S25 serisinden çok yapay zeka ilgimi çekti. S25 serisi bence güzel olmuş ama yapay zeka özellikleri daha bir aşırı ilgi çekici olmuş.

Hocam yapay zeka konusunda Google'a yaslanmışlar tamamen tamam özellikler güzel ama S25 serisinde de telefon içinde çalışamayacağı garanti oldu.

Hocam zaten paralı yapacaklar hem de bazı özellikleri şuan bile her android telefonda var. Fiyatı düşmezse o parayı hak etmeyeceğini düşünüyorum.

Fiyatlar saçma. Hiçbir modeli alınmaz apple cihazlar veyada uygun android alternatifler varken.

F/p olayı yok olmuş durumda , hatta en ALINMAYASI cihazlar olabilir bütün s25 serisi düzünden ultrasına kadar.

Ultra 16gb rame sahip olmalıydı , şarj hızı artmalıydı , bu haliyle ne apple'a ne de diğer android rakiplerine rakip olabilir. Yine ai ai ai , google yapıyor internet ile , şu anda cihazı tek alınabilir yapan şey 7 yıl güncelleme alıcak olması ve OneUİ in diğer androidlerden daha stabil olması.

Honor oppo falan silikon karbon 120 wattla 16gb / 24gb ramle ve daha ucuza gelirken , apple'la aynı fiyata biraz zor satar

Bye bye samsung.

Son düzenleme:
Hocam yapay zeka konusunda Google'a yaslanmışlar tamamen tamam özellikler güzel ama S25 serisinde de telefon içinde çalışamayacağı garanti oldu.
Olabilir.
Hocam zaten paralı yapacaklar hem de bazı özellikleri şuan bile her android telefonda var. Fiyatı düşmezse o parayı hak etmeyeceğini düşünüyorum.
Paralı yapacakları kesin değil. Sadece birkaç iddia. Bence olmayacak.

Olabilir.

Paralı yapacakları kesin değil. Sadece birkaç iddia. Bence olmayacak.

Hocam sitesinde 2025 sonuna kadar ücretsiz tarzında bir yazı vardı ek olarak cihaz üzerinde çalışmayacaksa server gerekiyor ya iCloud tarzı bir sisteme geçecek ya da başka şekillerde server ücretlerini çıkaracaklar.

Bu yazı bir lisanslama sistemi diye düşünüyorum. Yine ancak 2025 sonunda göreceğiz.

Şahsen ultra serisi kullanan biri olarak. S25 Ultrada köşelerin yuvarlak olması kalite hissini kesinlikle düşürmüş. Göze kötü geliyor. Samsung orda hata yaptığını düşünüyorum. Ultra deyince insanın aklına zaten o köşeli yapı geliyor. Fiyatlarda aşırı uçuk olmuş o paraya alınmaz.

İfadeler: BVK
Genel olarak AI temellinde bir sunum oldu. Cihazların çok büyük değişiklik olmasa da tasarımlarını beğendim. Fiyatların fazla olduğunu düşünüyorum. Fiyatları daha iyi olsa idi bence insanların olumsuz yorumları da azalacak idi. Diğer sitelerde fiyatları yaklaşık bir ay sonra düşer. Sıfırdan almak için beklenebilir.

Sunumun başında kişileştirilmiş AI deneyimi olarak CEO'nun sundukları özellikler var idi. Bunun bizi buluttan kurtaracağını düşünmüyorum. Yeni özellikler konusunda tamamen Google yaslanmak tabiri yanlış olur. Samsung AI ve yazılımsal olarak argelerinden, yatırımlarına hepsini boşa saymak olur. Demek istediğim, bu özellikler geliştirilir iken Samsung'un da işin içinde olduğu ve özellikleri beraber geliştirdikleri.

Umarım paralı olmaz da AI konusunda rekabet gittikçe artar S26 serisinde de cihaz içine koyarlar.
Umarım olmaz. ‎Gemini Advanced üyeliğini ücretsiz olacağı söylendi. Türkiye için geçerli mi bilmiyorum. Bu üyelik kapsamı belki 1 yıl olabilir ve sonrasında abonelik sistemi olabilir fakat normal Samsung'un kendi içindeki AI özelliklerinin ücretli olacağını düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…